Jump to content

smilgietis

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario smilgietis paskelbtas turinys

  1. Sveikas ,o kaip galutinis rezulntatas .Pas mane MTZ-52 kokiu 1960 su truputi metu ,motoras D245,5 nuo ZILO greitis virš 50 km\h dar užkrautas frontalinis .Nors atrodytu senelis, bet vis tiek norisi vengvesnio vairo.
  2. Sveiki formiečiai gal kas yra mates ar girdėjas tokį varijanta, kad iš varo kolonėlės išmeti tik orginalų dozatoriu į jo vieta statai danfosa kažka kolonėlės viduja nupjauni ,o cilindra palieki orginalu kuris ant kolonėlės.
  3. aš tau tikrai nesu oponontas ir visiems rekomenduoju eikit į šia programa tuo labiau ,kad intensivumas 100 procentų, bet patikėk kai gyveni reginiononio parke ,pastato pastatimas misija neimanoma .O del to traktoriaus mano pozicija ,tokia -durniu ir lietuvi ir bažničioui muša .Sutinku su paskutiniu teiginiu ,del paieškojimo ir rasi made in chain
  4. Nauju pastu tų del tų pačių priežaščių nestatau nusipikau seną .O del gamyklų nebūtina jas lankyti , reikia mokėti skaityt ,kaip tik šiandien teko apžiurėti nauja traktoriu vakarieti kurio klasikinė spalva buvo vyšninė, o šis geltonas ir kiek pastebėjau nuo kabinos stiklų iki pavarų dėžės korpuso visur užrašiukas MADE IN CHAINE, O gal čia brendas
  5. 50 a\g Technola FOTON 504 ,patikek 90 procentų dabartinių ,,vakarietiškų'' trakto riu mazgų pagamito kinijoje ,o su pastatais neverta prasidėti nes ta 15000 surys projektai statybos leidimai registru centras
  6. Gali pažiurėti NMA portale naujienose dėl paramos smulkiam ūkiui kažkur rugsėjo-spalio mėnesį ten yra toks sąkinys lentelę rasite -čia žaliai pažymėta
  7. Pats lengviausias budas per e- valdžios vartus ,ten sužinosi savo EDV ,bet jis reikalingas tik jūsų apmokestinimui ,tai yra SODRAI, PSD. Projektui reikalingas VED-as kuris smulkiam ūkiui turi būti nuo 4000 iki 8000e.Paguglikit įvesdami VED skaičiuokė 2019metai išmes skaičiuokle surašysit savo duomenis ir apskaičiuos.
  8. Valakini iš pradžių tau opozicijoj .bet kai pažiuri forme atrodo parama skirta ,kad jos negautum ,bet dar kartą kartoju reikia namų darbus atlikti gerai. PS . Su savo LAVOL354 stumdau sniegą nuo ūkio paskirties pastatų kiemo...Tai irgi reikia attkreipti dėmesį ruošent namų darbus
  9. Už lango žiema pusto sniegą .o jį iš kiemo stumdo naujas traktoriukas Lavol 354 su frontaliniu krautuvu šienapjovė dar laukia savo sezono. Tad noriu visiems smulkiems ūkininkams patarti rašykit projektą ar samdykit tai mananti žmogų, jei patys tai nesistengsime tai niekas už mus to nepadarys. Mes europos sajungai atiduodame labai daug savo žemes ,turtingesnė šalys baigia iškirsti miškus mūsų pačių rankomis,tad nors sugebėkime pasiimti tuos mažus pinigėlius kuriuos jie duoda.
  10. 100 procentu sutinku ,bet ne augina 250h ,o deklaruoja.
  11. Nesutinku ,sunkiau ištikus nelaimei kompensacija gauti.
  12. 101 procento sutinku,bet kai įgivendinimo taisykles perpranti tai ir su konsultantu gali konsultuotis jis negalės naudotis šablonu.Savo atveju galiu patarti -nuo 360+PVM -SEKMES atveju 360+PVM euro iki 400 euro grynais nes dirbom su konsultantu kartu.Galutinis rezultatas viskas gerai jokiu pataisimų ar papildymų.
  13. Ūkio įregistravimas yra antraeilis dalykas. Svarbiausia EDV-2018-12-31 dienai turi būti ne mažesnis nei 4001 euro. Tada eini nma puslapi ,,Parama smulkiam ūkiu'' ir jį išmoksti kaip ,,Tėve musu ''poterius. Dar vienas svarbus dalykas reikia žinoti ką už parama pirksi .Savo VED gali sužinoti per e-valdžia portala.Arba eiti į seniunija pas pasėlius deklaruojanti spėcialista ji turi atšviesti jūsų duomenis apie ūkį ved -edv.
  14. Apsidrausk, pasikonsultaves su nma gerai nepamenu ,bet reikia užpilditi atitinkamos formos prašymą
  15. Sveiki ,taip ji bus skirtas šienavimui dobilą 3 irgi galės sukti avilius pavežios, žodžiu arkliukas kupriukas.
  16. Tai jau taip auksiniai žodžiai.
  17. Pigiausias varijantas pirkti tiesiai iš kinų buvau atsivertes ALLIBABA com internetine parduotuvę ,palandžiojau po ja tai antra dieną pašto dėžutėje radau bent kelis pasiūlymus ,klausinėjo ar noriu dėl saves pirkti ar platinti sakė gerą kainą padarys net vienas išankstinio apmokėjimo neprašė.Žino ,kad nuo kino šiais laikais niekur nepabegsi ,atvažiuos kinukai tokia uš-šū mankšta padarys ,kad musų anstoliai tikri angėliukai atrodys.Buves verslininkas dabar furos vairuotojas pasakojo.bet jai laikaisi sutarčių geresnių partnerių negausi.
  18. 126 -as dabar apsišarvuoju kantrybe ir važiuosiu šturmuoti Tecnhnolos.
  19. Ta šienapjovė vadinasi Kowalski 2,1m ir ji ne bugninė ,o diskinė 5 diskų..Ir ka tik gavau asmenini patvirtinimą ,kad parama skirta,, ledai pajudėja ponai prisiekusieji''.
  20. Berods Kwasnevski 2,1m rekomenduojama galia 30ag.Jai nebūtu tike traktoriaus galia kažin ar būtu leide pirkti.
  21. Kioti korejietiškas ir kaina kur kas didesnė,o prie fotono dar ir šienapjovė 2,1m lenkiška išeis.
  22. Mano atveju reikia tokio ,kad į trontalini susidėjas bidonelius pas karvutes važinėti, koki šieno ruloną panešti priekabėle prisikabines bites pavežioti.Visa tai galima daryti ir 100ag traktoriumi ,bet ju ir apetitas kur kas didesnis
  23. Va čia tai forumas ,diskusijos ,patarimai nors jau einu su 3-ja parama ,pusiau natūrinis ,bitininkysrės rėmimas, bet vis tiek reikia klausinėti atrinkti patarimus kas tau tinka ir kaip sakė vienas dabar labai nepopuliarus veikėjas-mokytis -mokytis ir dar kartą mokytis. Jo nelabai klausiau todel su klaidom rašau.ZMODAI norėjau paklausti kaip tas 50 -tukas kaip traktoriukas nes truputi pradėjau gailėtis ,kad parašiau 35ag.O kur rašo kad priekinės padangos dyla tai 2 patarimai transporte išjungti priekinį tiltą ir jei nekleba angaliai padaryti ratų suvedymą .Jei šių dalykų nebus mtz tai tada sužimosit kas yra prikinių padangų dylimas įpač ant asvalto.
  24. Va čia tai dideli ačių už patarima .Reiks tartis su pažystamu teisininku ,kad parengtu sutarti. Dar norėjau paklausti koki fotona pirkai ,aš galvoju apie lavol m354 su kabina ir frontaliniu.Ir dar kaip su rankpinigiais jai duosi grynais ant sąskaitos bus suma mažesnė,o tai problema su nma,jai ant sąskaitos visa suma kiek priklauso tada sumažėja pirkėjo derybinės galios grynieji rankpinigiai pas pardavėja, o tada ir prasideda transporto išlaidos ir visa kita.
×
×
  • Create New...