Jump to content

prayas

Nariai
  • Pranešimai

    84
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Panevezys

prayas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. sveiki, norėjau pasiklausti gal kažkas iš jūsų bandėt tobulinti/paprastinti mtz elektrą? Pas mane tai generatorius neveikia, tai saugikliai dega, tai masės išjungėją reikia keisti, tai nesukuria 24v vedimo momentu. Norėčiau starterį iš 24v į 12v starterį.
  2. prayas

    TX 68

    gal pavayko dvd rasti?
  3. prayas

    vairo kolenele new holland tx

    Pirmas variantas kaip ir atkrenta. Bet kurioj vietoj rasti prioritetine voztuva sitam kombaine?
  4. Atsitiko beda kaip tik pries javapjute. Buvo pagedusi vairo kolonele, kazkoks traskesys buvo jos viduje, suremomtavom, bet pastacius pradejo vairo nebesukti, kad nereiktu galvoti del gedimo tai nusipirkau kita tokia pacia is degusio kombaino. Siandien pabandziau pakelti kombaino gala, tai tada ratai puikiai sukinejasi, bet kai nuleidziu nesisuka, truputi pajuda ir tiek, kolonele nuorinau, tepalas neputoja, kas cia galima butu daryt?
  5. istraukti tai as moku, bet klausiau gal kas zino kokia nemokama programa kuria galima butu isikelti shp.
  6. sveiki, nusipirkau naudota trimble cfx 750, cd nebuvo, gal galit kas patart, kaip galeciau isikelti laukus i si aparata?
  7. prayas

    PLŪGAI

    sveiki, gal galetumet paaiskinti nelabai ismananciam zmogui, ar galesiu kokybiskai arti su traktoriu kurio padangos R42 900/50 su penkiavagiu plugu kverneland eg100 su 51 vagos plociu? aciu uz atsakyma
  8. Sveiki, noreciau pastatyti oro kompresoriu ant tx68, gal kas turite si kombaina ir galetu nuotrauka ikelti, kad pamatyti, kurioj vietoj jis stovi?
  9. prayas

    pries seja

    galima juk paisyti koks topic'e klausymas uzduotas, ar ne? prie ko cia kalbos apie chemija, apie ekologinio ukininkavimo pelninguma....
  10. prayas

    pries seja

    Utenos rajonas, zemes labai sunkio, o germinatorium man nieko gero neiseis, varpis.....
  11. sveiki, kaip patartumet koki pirkti agregata pries seja? zemes sunkios molingos, ekologinis ukis traktorius mtz 1221, mastau apie freza? gal kam teko dirbti su akpil freza?
  12. dzeirana sake kad su deutz jau nebegamina
  13. 92000 su pvm per daug? man siule horomechanika uz 97000lt 1221 su deutz vrikliu
  14. drauges tevas lytagroj dirbo, tai pasakoja, kaip jie pristatinedavo horsh'a parodose, diena dirbdavo, gilia nakti virindavo nebuna stubklu manau... Gal nereikia į kraštutinumus mestis... Pasaulis spalvotas, ne tik juodas ir baltas. as tik ir tenoriu spalvotuma pabrezt... nera vienos tiesos, o sakau faktus ir tiek, galbut bandomasis modelis buvo prastas, kaip ir visur pasitaiko klaidu, galbut vokiskose produktose ir maziau, juk ir kaina ju vos ne dvigubai didesne, uz tai ir moki
  15. prayas

    Visureigis prie ukio

    taip, o koki keturrati?
×
×
  • Create New...