Jump to content

Laimonas

Nariai
  • Pranešimai

    530
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Laimonas

  1. Prieš 19 valandų, ceck pranešimas:

    kol vadovaus ne ,,savo'' srities  specialistai, bus visur bardakas kaip dabar, nors kokius kursus išklausytų 🙄🤣

    Cia velei kokios srities ar i kuria linkes bus?  augalininkyste, galvijai , darzininkyste, o gal sodai ? ar kurie i savo puse palenks. 

  2. Na didina jie ta akciza bet ar siuo metu yra jau kokia alternatyva tam, kad mazinti pacio dizelino suvartojima? Vandenilis dar velniskai brangu su alektriniu traktorium nebent fermoj tik ir gink dieve jai uzbuksuosi kur laukuos ir baterija jau  paskutine padala tai plaukus nusirausi ir eisi traktoriu su normaliu varikliu atsivaryt. 

  3. Vakar skelbiu.lt radau skelbima, kad pristato  viska ko reikia i namus. (veiksmas Kaune ) Nusiunti sarasa ir tau atveza i namus. Na cia arba atvesi zmogui arba is jo issivesi virusa. 

    Na esme tokia kad sitas virusas ne "pochui" pats neprais . Cia yra "pyzdiec" o nuo jau vaistu nera.

  4. Blogiausia kad labai daug asmenu ir seimu neturi kapselio juodai dienai, kad minimaliai isgyventi pusmeti, ar bent tris men. Metei viska ir sedi namie  tik maisto islendi apsipirkti ir viskas. Turiu kolega kuriam viskas pofik, kas susija su gripais temperaturom, prigeria vaistu ir eina i darba, NA BENT TRYDA PRIVERCIA LIKTI NAMIE. 

  5. prieš 6 minutes , arciu555 pranešimas:

    Geriausias laikas pries rinkimus: iseis politikai ,,pasisakyti,,o cia cvakt su kamera ir irasei,,pazadus,,. po rinkimu rodai irasa prisizadejai-tesek. O apie visokius nusvietimus,tai,kad nera ziniasklaidos,tik Valatka,Tapinas ir Jakilaitis. O jie i kuria puse nores i ta isvers.

    Nieko nebereikia filmuot, jau tiek yra prifilmuota ir prisakyta prizadeta, kad  ir ju "anukam" darbo pakaks.   toliau  savo nuomones nebereiskiu, viskas  labai necenzuriska. 

  6. prieš 14 minutes , BR pranešimas:

    Sveiki.Turiu 6t tonų metalinę backą,bus naudojama kasui parsivežt,apačioj yra itrūkimas,iš apačios užvirint kažin ar pavyks,vidui įlindus virint baisoka kad nenukeipt,gal galit parekomenduot,kuo tą itrūkimą užklyjuot,kad patikimai laikytų,

    kokio dydzio tas itrukimas? jai ten virint  koki sprindi tik, tai manau kokia slanga apziojas pakvepuosi tas keles min kol uzvirisi  ir viskas. arba ziurek kokia apoksidke ar salta svarke uztept. tik ziurek ar jos gali but naudojamos tokioj aplinkoj.

  7. On 2017-11-04 at 21:09, sole pranešimas:

    Gal kas turi AIO kompiuterį ir galėtų patart į ką atkreipti dėmesį perkant, vidinius parametrus žinau kaip išsirinkti, mane daugiau domina ekranas ir naudojimosi patogumas arba nepatogumas . Gal kas nuorodą gali įmest į kokį forumą kur atsiliepimų galima rasti apie juos, nes kiek randu tai nuo planšečių iki stacionarių krūvos atsiliepimų o apie AIO beveik nieko.

    cia gal daugiau skonio reikalas, bet as linkes kad moniturius ir deze butu atskirai, o kam kompas bus naudojamas ir jai zaidimai tai patys naujausi ar tik seip ?

  8. Prieš 9 valandų, ceck pranešimas:

    nesupratau nuo ko tau šiaušias plaukai,mažiau atidejimu mažiau skolų,mažiau skolų daugiau liks ūkininkui,dabar kiša reikia to reikia ano,aš už

    as i skola trasu paimu  vien tam, kad galeciau grudus anksciau isvest  uz skola ir likusius i saugojima arba iskart parduot. siemet buvo viskas uz savus ir grududs tik gruodi prieme. Mano skolos buna juokingos 700 euru  vieni metai kiti  metai apie 2000 euru.

    Svarbiausia  jie jokiu balansu nepraso  nieko tik  deklaracijos kopija nusiunti ir viskas. Su banku butu vargo vakariene.

  9. Prieš 2 valandų, MBLORINSER pranešimas:

    Kiek ismoku gali gaut senuke turedama 4ha. zemes . auginta tik kvieciai. ji gieda kad 900euru gaudavo.

    Kaip supranti ji galejo gauti tik sitas dvi,  zalinimas priklauso ar ne?

    Pagrindinė išmoka 62,78

    išmoka už pirmuosius hektarus 56,25 

    žalinimo išmoka – 49,22 

     

    Gal LITAIS gaudavo ?

×
×
  • Create New...