Jump to content

Tomce30

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Tomce30 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki forumiečiai ar yra našlaičių augintojų?
  2. Sveiki, is kur galeciau gauti ta programa ir kiek ji kainuoja?
  3. Tomce30

    Triušių ligos

    Sveiki, tai ar galite kas nors padeti, kaip isgyditi snargliavima? ir ar apsimoka ji gyditi? Praitame poste sulaukiau tik pilna nuomoniu ir dvejoniu apie druska ir eglisakius..
  4. Tomce30

    Triušių ligos

    Jei tik sloga, padeda druskos laižymas ir eglišakių griaužimas. Kartais pagelbėja vaistai nuo kirminų. Jei girdisi karkimas, tai jau plaučiai. Tada reik antibjotikų. Jų yra vet.vaistinėje. Kartais sloga lydi mixomatozę (guzai apie akis, snukutį, ausyse, apie lyt.organus). Tada vienintelis vaistas - pagaliukas Na jie nusiciaudeja kartais ir snargliuku yra biski. Tai sakot jei duociau palaizyti druskos pageretu?
  5. Tomce30

    Triušių ligos

    Sveiki, pradejo snargliuoti triusiai. radau sioje temoje apie sia liga, bet ji tik aprasyta, gal galite padeti..kaip ja isgyditi ir is kur galima butu gauti vakcinos ar vaistu kazkokiu? Laukiu atsakymo!!
  6. Ramučiuose,link Karmėlavos yra vet.vaistinė ''uab Vetvila''-pc susirask kontaktus,pasiskambink,jei neturi ,-gali užsisakyti...užvakar pirkau 100 dozių -myxoren,-sumokėjau -100lt.[but,po 20dozių-20lt.].pabrango ,-pavasarį buvo po 16 -lika litų ,-bet kad visi vaistai pabrango... Aciu labai.
  7. Sveiki, gal zinote kur kaune arba kauno rajone nusipirkti vakcinos?? Gal galite pasiulyti koki nebrangu varianta...
×
×
  • Create New...