Jump to content

Ziemgalis

Nariai
  • Pranešimai

    201
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Ziemgalis

  1. Ar pardavinėja kas LT amoniakinį vandenį?  Ar iš vis ji galima pardavinėti? Ar galima jį naudoti kaip trąšą, kaip saugiai bus dirbti operatoriui......su dujokauke???? Kolkoziniais laikais dirbo žmonės ir niekam nerūpėjo, vėliau kažkodėl buvo atsisakyta, kodėl??

  2. Prieš 15 valandų, WiNT pranešimas:

    Chebra, dėl rudenio po žirniu sėsiu kviečius, galvoju po pjuties, kazka isodint kad zalios masės butu, turit gal pasiulymu? Rapsas sėjamas, tai kaip ir garstyčios atkrenta. Ar iki garstyčių žydėjimo galima augint? 

    Reikėtu pagalvoti ar po žirnių tikslinga. Kiek tos žalios masės priaugins per 1 ar 1,5 mėnesio.

  3. Mano atveju. 2022m. gautas avansas ir tai sumai PVM sąskaita faktūra. 2023 m. parduoti grūdai, gauta PVM sąskaita ir pinigai. PVM užkaitomas pagal sąskaitos datą, viskas įtraukiama į 2022m pardavimus ir apmokestinama GMP . Vis tiek nesuprantu iš VMI dova07 priskaičiuoja delspinigius. Gal PVM žmogus moka pinigų principu....?, jei dar toks yra, kažkada lyg buvo galima, o ne sąskaitų.

  4. On 2023-04-12 at 08:41, dova07 pranešimas:

    Ar čia dažna tokia praktika, kad 22metų derlių padėta saugojimui pagal formulę ir jį pardavus 23metais gautas pajamas  priskiria prie 22 metų finansinių metų ko pasekoje persiskaiciuoja pelnas, pvmas, gpm ir dar negana to delspinigiai už pradelsta mokesčių mokėjimą ? Ar čia įmonės taip apžaidinėja ir mažinas savo praeitų metų pelnus ir galėjo visai kitaip išrašyti sąskaitas  ?

    Nesuprantu iš kur atsiranda delspinigiai už pradelstą mokesčių mokėjimą.

  5. prieš 16 minutes , runkuliss pranešimas:

    Gali buti ir salia agrastu . Kodel kiti verslai neturi tokio poziurio ,pvz transportas   ...paeme dauguma isejo i Lenkija . Nemete masinu,keliu neblokavo. Jus norit neiskrist is milijonu ,stai ir visa istorija. Sioje situacijoje ,kuriam pasibaigs kantrybe ,jis mes tas karves su serbentais, o jus jo  ,,dole ,, mielai sukramtysit ,😉 kartu su serbentais ir agrastais ir cukrinias runkeliais

    Įsivaizduoja žmogus....susivyniojam pievų dangą su visom karvėm, išvežam į Prancūziją ar kur nors, išvyniojam ant pastoliu ir ganom, nu taip, kitaip neperkelsi. 

  6. Prieš 5 valandas, Auguliss pranešimas:

    dirba neblogai lenda i kieta dirva gerai ir sunkuose dirba neblogai, minusai bent man volo reguliavimas su traukem nelabai man patinka, antra eile galetu buti toliau nes jai slabiau velesi zemes ant antros eiles leksciu bet tai nelabai trugdo, daugiau minusus kaip ir nera is mano puses, esu visokiu akmenu kelmu pagaves kojos nelinko

    Stepagro Maxi pas tave?

×
×
  • Create New...