Jump to content

Javų auginimas

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Javų auginimas

  1. prieš valandą, Zy ūkis pranešimas:

    Nu o iš kur žinai ar gruodžio mėn kaina jos čia brangios jau, o gal vasarį bus brangesnė ? Kitas dalykas, kaip tu susigražini PVM, tai perki daugiau negu parduodi ? Nes kalbama apie trašu pirkima, kad mažiau reiktų jo gražinti, o ne susigražinti.

    Tai  aš pirmą pusmetį nieko praktiškai neparduodu,o perku nemažai.Tai liepą ir susigražinu Pvm.O antrą pusmetį gaunas daug pardavimų,o prkimų žymiai mažiau tai tenka susimokėt Pvm.

  2. Nebijokit, zeme nupirkta, bus kam parduot, plesis jaunieji, ar stambieji ir tikrai paims. Beje uki kuriat ne del paramos. Gausit negausit parama, uki turit kurti , kad jis veiktu ir gyvuotu be jos, o parama tik pades paspartint procesa.

    Daug investavot? Kur? Zemes pirkiman? NEGALI BUTI! tai vadintusi dirbtinai tinkamu salygu sukurimui paramai gauti, o juk parasiraset to nedaryti paramoj, taigi vadinasi parama nieko neitakojo nei zemes pirkimo islaidu nei paramos gavimu. Projektas kainavo??? Kas draude patiems rasyti? O jei tam tikros priezastys neleido patys kalti.

    Naturaliai kuriau pats uki, ka daryciau ir be paramos, ir visai paramai rasymas man kainavo apie 100euru, puse to kurui, uz vazinejima i konsultacijas, tad nebesekit pasakas, kad daug investavot, projekto rasymas daug nekainavo, o ukio kurimas kainuoja, net ar gauni ar negauni parama, tad siu islaidu nereik skaiciuot.

    Valstybe apgavo? niekas neliepe imt ir prasyt paramos, patys raset,cia kaip loterijos bilieta perki, su tikimybe 1/2 laimet, ir pralaimi, tada sakai , kad loterijos rengejai tave apgavo, nes nelaimejai.

    PARAMA skirta PADETI ikurti uki, o ne jam ikurti, nes jei del paramos kuriat , tai vadinas lauzot paramos teikimo taisykles, dirbtinai sukuriant salygas gaut paramai. PARAMA sutrumpina ukio pletimasi kokiais 3-4 metais. Ka gave parama tures kitais metais, normalus ukis savo lesom pasiektu per 5 metus, bet visgi jei noro yra , pasiektu.

    P.s. niekas dykai pinigu nedalina. Gavus dziaukis, bet neverk ir  praradus.

     

    Tai kad neturėdamas žemės dar prarandi 10 balų .Kažką ne iš tos operos pacitavai

  3. Kadangi ūkis nedidelis, tai bus naudojamas viskam - ir arimui, ir skutimui, ir kutlivavimui... :) Turiu dar Belarus 820, tai šis bus naudojamas lengvesniems darbams.

    Visai nieko traktorius  tik galinė pakaba atrodo silpnokai  Už Belarus tai ir jiega ir kamfortu  daug geriau atrodo

×
×
  • Create New...