Jump to content

Razed

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vidurio LT

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Razed pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Razed

    Trasos ir ju pardavejai

    Sveiki, prasileidau su trąšu žurnalu rudenį, atrodo skaičiau, kad iki gruodžio 1d. reikia užpylditi, bet dabar skaitau, kad 20d po panaudojimo… Bet yra kitas klausimas, kaip jį reikia užpildyti, jeigu metus duoda 2023 pasirinkti, o pvz ten buvo rapsai ir tokia kultūra ir rodo, nors dabar ten žieminiai kviečiai ir rudeni buvo panaudotos NPK. Kaip taisyklingai užpildyti? Nes dabar pasirinksiu, kad vėl nukultus rapsus trešiu NPK. Ačiū.
  2. Ko čia tiek visi pries balkius nusistate? Kaimynas baige ukininkaut, senyvo amžiaus žmogus vis dar ardavo, dabar iš jo 19ha išsinuomavau, realjefas yra lygus,o matos maži kalniukai ir plugu paliktos rugos. Kaip išlygint? Turiu iš ko balki pasiskolint bet kaži ar po noraginio pades? Lekštes 4 metru sunkios padetu kazkiek? Nes dabar labai daug vietu zieminiai išpūva...
  3. Sveiki, 2008 Fendt 820, po žiemos pavaru dežeje yra kondencato, matesi pabales tepalas ant matuokles galo, ir pradejus dirbi, pašilus tepalui, buvo lengvas tepalo kvapas, bet jis greitai dingo. Tiesa sakant tai buvo praeita žiema, paskambinus atstovams, jie paiškino, kad čia normalus dalykai ir nieko nereikia daryti. Atidirbau taip visa sezona jokiu problemu. Artejant darbams, nujaučiu, kad bus toks pat dalykas, ar čia normalu, ar reikia susirūpinti? Planuoju pasikeisti filtra po dešiniu ratu, tik mastau ar geriau tai daryt jau padirbus truputi, jeigu vel bus tos dregmes, ar iškart prieš darbus.
  4. Na 525xl svoriu nemažai skiriasi nuo paprasto carrier 500. Pas mane 200ag tikiuosi paprastam carrier 500 užteksiu, tuo labiau, kad labai gyliai neplanuoju leist. Blogiausiu atveju galima pakelt galia. Pas mus vienas su puma 220 tampo 6m lekštes iš EWA ir sako, kad viskas ok Bet man čia jau atrodo traktoriaus laužymas.
  5. Kažkaip ir aš linkstu prie senesnio vaderstad. Su kiek Ag trauki 5.25xl?
  6. Sveiki, reikia nuomones, galvoju apie 5metru prikabinima skutika, dabar turiu 4m pakabinama. Pagrinde reikia suskusti pabiroms, nes po to vistiek su noraginiu dirbam. Galvojam ar iki 25k ieškoti naujo Lenkiško, ar geriau už ~15k, 15metu senumo vaderstad carrier 500, ir atsikelt naujam gyvenimui?
  7. Razed

    zieminis rapsas

    Koki rapsa rekomenduojate sunkioms dirvoms? Du metus sejau linijine veisle, tai dabar galvoju apie hibrida. Galvoju tarp ADELMO KWS, INV 1188, INV 1266.
×
×
  • Create New...