Jump to content

ElektronikosRemontas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lietuva

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ElektronikosRemontas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

3

Reputacija

  1. Klaidelė su elektroniniu paštu, tad pakoreguoju: [email protected]
  2. Sveiki forumiečiai! Galbūt ką nors domina AgOpenGPS automatinio vairavimo sistemos montavimas su RTK ryšiu? Ateityje taip pat gaminsime ir diegsime purkštuvams, kurie šios funkcijos neturi, sekcijų valdymą pagal GPS. Klausimai į: [email protected]
  3. Sveiki ūkininkai! Remontuojame sėjamųjų, kombainų ar kitos technikos, sugedusius elektronikos modulius. Gaminame drėgmės/temperatūros monitoringo sistemas aruodams. Pagal Jūsų poreikį gaminame naujus elektronikos modulius skirtus matuoti, remiantis tam tikrais parametrais kažką įjungti/išjungti ar persiųsti duomenis ir t.t. Gan ilgai padedame ūkininkams taupyti jų pinigus, nes gan dažnai tenka susidurti, kai naujas elektronikos modulis kainuoja 500-1000 eur, kai jo remonto sąmata išeina iki 100 eurų. Plačiau apie drėgmės/temperatūros monitoringo sistemą: Į kiekvieną aruodą ar į kelias jo vietas įdedami temperatūros ir drėgmės davikliai, kurie kiaurą parą stebi drėgmės ir temperatūros pasikeitimus modulių buvimo vietose. Duomenis galima perduoti tiesiai jums į telefoną ko pasekoje nebūnant sandėlyje galėsite susidaryti bendrą vaizdą ar nekaista grūdai jūsų sandėliuose. Jei kam nors reikės mūsų paslaugų - prašome kreiptis El. Paštu: [email protected] Forumiečiams nuolaidos!
  4. Sveiki ūkininkai! Remontuojame sėjamųjų, kombainų ar kitos technikos, sugedusius elektronikos modulius. Gaminame drėgmės/temperatūros monitoringo sistemas aruodams. Pagal Jūsų poreikį gaminame naujus elektronikos modulius skirtus matuoti, remiantis tam tikrais parametrais kažką įjungti/išjungti ar persiųsti duomenis ir t.t. Gan ilgai padedame ūkininkams taupyti jų pinigus, nes gan dažnai tenka susidurti, kai naujas elektronikos modulis kainuoja 500-1000 eur, kai jo remonto sąmata išeina iki 100 eurų. Jei kam nors reikės mūsų paslaugų - prašome kreiptis El. Paštu: [email protected] Forumiečiams nuolaidos!
  5. Kol kas ne, bet pasidomėsime šio proceso sudėtingumu
  6. Sveiki visi! Remontuojame tokio tipo monitorių, apšvietimo, gedimus. Taigi jei ir Jūs susidūrėte su tokia problema - drąsiai kreipkitės El. Paštu: [email protected] Geros dienos!
×
×
  • Create New...