Jump to content

Marius Lasevičius

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to Inžinierius in 2014-2020 parama smulkiesiems ūkiams   
    Stendą galima ir pačiam ant popieriaus atsispauzdint, ir įmotėj įvilkt. Gausis dar pigiau.
  2. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to arciu555 in Ruloniniai presai   
    Ten suplonėja metalas ir trūksta būgnas. Perkant reikia žiūreti ne kiek sukęs, o kiek spaudęs.Jei pardavėjas giriasi, kad geri ,kieti ruliai gaudavosi tai eik iš kiemo,nes metalas bus pavargęs.
  3. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to arciu555 in Ruloniniai presai   
    Rulono suspaudimą įtakoja kameros galo neatsidarymas,.Todėl kai kurie presai padarė kameros kablius, kai kurie stiprius vožtuvus hidraulo, kai kurie silpnesnius.
  4. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to arciu555 in Ruloniniai presai   
    Kiek suprantu smulkintuvo nera, šiaip būtų geriau DF 130,135 ar Vicon  130,135,nes ten būgnai yra mažesni ir tinka nuo seno DF press,trumpai tariant bùgnui lūžus greičiau nupirksi kitą, o šitie nera labai populiarūs ir atitinkamai problem su detalėm,o šiaip kai kuriems forumiečiams Vicon, DF visai patiko.
  5. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to arciu555 in Claas 46   
    Vožtuvas laiko galą,kad neatsidarytų, jei mažai šieno reikia vožtuvą ,,papildyti,,kad neatsidarytų, jei dantukai susinešioja gali tinkliuką  pagauti ir apsukti volas.
  6. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to arciu555 in Claas 46   
    Youtubej skiriasi gyvenimas nuo realaus. Class vožtuvai silpni dažnai būna ,su Mtz tikrai nepalakstysi, Welger presas tai paprastas,ardosi lengvai, bet kas ką turi su tuo dirba. 
  7. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to arciu555 in Claas 46   
    Presų bėdos :  įprasti diržiniai sunkiai pradeda sukti pradžioje ir tinkliuko padavimai yra gale, praktiškai nematai veikimo. Būgniniai daugiau sveikatos reikia ir fiksuoti ruliai.  Jei nori preso ir nelabai smulkintuvo už NH 644  diržinius ar kai kuriuos Vicon geriau  nerasi, nes prieky yra volai ir pradėjimas sukti be problemų, tinkliuko padavimas prieky viską matai ,kameros kabliai, tik smulkintuvai savotiški. Su bielkiu 6 pavara be dūmo.
  8. Patinka
    Marius Lasevičius reacted to urbonas10 in Claas 46   
    Negerai tas, kad kartais nepradeda daryt rulono, tai yra nepradeda suktis mase prese. Nežinau kas paprastesnis, bet man reikia šiena sukt pardavimui, moka ne už ruloną, o už svorį. Tai man reikia kuom sunkesnio rulono. Tai čia vienareikšmiškai diržinis. To john deere norėjau ir aš pažiūrėt, be pirmiau vicnas pasitaikė. Kiek klausinėjau turinčių presus, tai kriterijus tui būt kamers kabliai ir platus rinktuvas.
×
×
  • Create New...