Jump to content

bielkis

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario bielkis paskelbtas turinys

  1. Plunzeris stringa greiciausiai, gal vandens gavo?Jeigu senesnes laidos, tai dar tepalo ~200gr turi piltis i siurbli, jeigu vietoj tepalo saliarka, tai pradeda strigt lygtai taip pat.Su naujesnes laidos nezinau kaip ten yra.
  2. bielkis

    ziema

    Arba deti cirkuliacini ausinimo skyscio siurbliuka 12V.Tokie buna VW Sharan,galaxy,alhambra nuo 2001 m. gamybos automobiliuose.Galima lauzynuose rasti.Atrodo sitaip http://cgi.ebay.co.uk/WEBASTO-12V-WATER-PUMP-WEBASTO-THERMO-TOP-C-E-Z-/400164542968?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d2baa59f8
  3. Dabar Kuziuose jie randasi.Tokioj sodyboj prie gelezinkelio.
  4. Tolokai tau bus nuo Rokiskio Netoli Dubysos as randuosi. As irgi tiesiai is kiemo issivariau.Gera ten kontora... Dar ir aplaistem prie vietos.
  5. Pats skraidau treti metai.Jeigu tas pats Coala esi kaip ir paramotors uzsiregistraves, tai zinau, kad domiesi.Atskrisk, apziuresi kaip mano padryta konstrukcija dabar "Genio".Problemu nebeturetu iskilti del luzinejimo cilindru.Istaise vyrai ta klaida.Ar tiesiai is Petro pirkai ar per firma kokia nors?
  6. Coala, nedaryk staigiu posukiu.Cia ne su parasparniu ground spirales daryti.
  7. Siemet pirkau, tai chebra jau patobuline siek tiek.Cilindrai nebeluzineja darant posukius.Padare tokias pat ausis ir gale kaip , kad priekyje yra.Visa sekcija stabiliai stovi ir i sonus neslankioja.Isdirbau 20 ha jokiu bedu kol kas neatsitiko.
  8. Jeigu su tusciu lakstau tai visada be sankabos metau pavaras, nevarginu kojos.Su presu presuojant taip pat, kadangi mazi greiciai nesunku suderint apsukas.Reikia ranka gerai atmust.
  9. bielkis

    ieskau preso meistro

    dirbau su tokiu, dabar su naujesniu dirbu.Del nerisimo daug priezasciu gali buti.
  10. Uz 500 lt galeciau parduoti webasta, turiu atliekama.Paaiskinsiu kaip isidet ir pasijungt. Tel.Nr. 868561322
  11. bielkis

    Kompiuteriai

    Norėjai pasakyt, kad įstrižainė būtų kuo didesnė Tasku kiekis ekrane didesnis. Istrizaine gali buti ir nedidele, tarkim 14 coliu, bet ta pati vaizda matysi ka matytum ir per didesnes istrizaines ekrana.Na cia ukiskai paaiskinau
  12. bielkis

    Kompiuteriai

    "Dell" firmos visai neblogi.Ziurek, kad matrica palaikytu kuo didesne rezoliucija.Pvz.: vartant internetinius puslapius nereikes stumdyti i sonus, bus patogiau dirbti.
  13. Mano bielkiui irgi tas pats. Bus isminamas guolis subires ir lapkutes sudilusios.Greitu laiku skleisiu per puse.
  14. bielkis

    Pirmieji zingsniai

    Tai mescionai taip ir daro, deklaruoja zemes ir ju nedirba.Dauguma praslysta nepatikrinti ir gauna ismokas.
  15. bielkis

    Plėšinys

    garantuotas š... gausis nei dirva sutvarkysi nei kvieciu turėsi, sek ž. rapsa po pievu jei jos dar senos dirvoje pilna spragsiu lervu buna beto dirva po arimu sutrypta rapsas siuos abu dalykus patvarkys o poto sek kviecius ir mėslo nereiks butinai rundapink kuo greiciau 10 dieneliu palauk ark ir sek 1rugsėjo jei pasesi bus viskas okey tik sekla hibrida sek nes linijiniui per vėlu bus Ka, dziedas, be rapso dar patartum seti? Rapso nelabai yra galimybiu paseti.Gal protingiau butu pavasari seti miezius ar zirnius?
  16. Sveiki.Patarkit ka seti i plesini? Nupjoviau pieva, galvoju dabar nupurksti su "Rundapu" ir aparti.Rugsejo vidury paseti z.kviecius "Maxi".Dirva prie pat misko, bijau, kad turesiu problemu su sernais.Gal geriau butu seti kvietrugius? Beje, pries apariant ar butu naudinga uzvezt meslo ant plesinio?
×
×
  • Create New...