Jump to content

Nurintas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Nurintas paskelbtas turinys

  1. Sveiki, kokie variantai dabar geriausi pagal kaina/kokybe? Bus naudojami tik dirbti žeme, nereikia labai išmaniu.
  2. Sveiki, nekuriant naujos temos, pagal kaina dabar iš lenkišku 3metru noraginiu skutiku RUNNER geriausias variantas, ar yra pigesniu alternatyvu kurie taip pat darba atliks? Nes dabar begales variantu yra, bet kažkaip apie RUNNER geriausi atsiliepimai. Dar galvoju apie Agro-tom arba AWEMAK MATADOR M.
  3. Sveiki, kokia kontora pasiulytumet galios didinimui, bei matavimui? Turiu Case-ih mx135 su CUMMINS 5,9l varikliu, dar mechaninis siurblys. Nepagailejau keliu valandu kelio palygint su MX-110, varikliai identiški, tik mano padangos didesnes, bandem ta pati kultivatoriu 5metru, pas jį lengviau traukia, ir giliau suleidus lyginimo lenta pas ji atsiranda dumelis lengvas, bet toliau traukia labai nesispardidamas, pas mane greitis mažėja reikia jungt mažesni pusbegi, o dūmo iš vis 0. Filtrai visi nauji, kažkokiu tai kitokiu bedu nera, apart to, kad noretus daugiau galios, nes nesijaučia tie 135ag. Skaičiau užsienio forumuose, kad siurbliai su vienu varžteliu reguliuojasi lengvai, ir galima susisukt iki mx-170, nes tokie pat varikliai, bet be galios matavimo, pačiam tikrai nesinoretu kišt nagu. Aišku man 170 ir nereikia, bet noretus bent jau savo 135ag atsisukti, ar bent saugiai iki 150ag pabandyt.
  4. Sveiki, turiu problema, nebeliko reverso, keičiau reversini velena nauja, su visais naujiais krumpliais (nekeičiau tik to kur per viduri ant neutralo sukasi), bei pastebėjau pagrindinio veleno dideli laisvuma, tai laužiau traktoriu pusiau ir keičiau pagrindini su visais naujais guoliais. Tačiau surinkus viska, atleidus sankaba girdis didelis žviegimas, butent idejus tik reversini velena. Kai su ranka suku, atrodo viskas lengvai sukasi, tik apsukus rata, vienoi vietoi truputi pasunkeja, bet toliau vel gerai. Gal kas buvot susidures?
×
×
  • Create New...