Jump to content

AndriusM

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šakiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

AndriusM pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, Laikant KAS trašas talpose ar reikėtų angas užsandarinti ir palikti tik mažą alsuoklį ar jų garavimas nėra didelis ir sandarumas nesvarbu? Klausiu, nes laikysim talpose, kurių viršuje yra dangčiai, kurie nėra sandarūs.
  2. AndriusM

    Trašų kainos

    Prieš kelias dienas klausėm, tai agrokoncernas nekontraktuoja kai toki kainų šuoliai. Kaip kitur nežinau.
  3. AndriusM

    Česnaku auginimas

    Sveiki česnakininkai! Artėja pavasaris ir reikia pradėti galvoti apie tręšimą. Gal kas esate bandę KAS skystas trašas vietoj salietros? Arbedegina česnakų?
  4. AndriusM

    Trašų kainos

    Vis stebiu dujų kainą ir ji jau kuris laikas laikosi apie 90. Šiandien net 80, kai piko metu buvo 160 ar net daugiau. Logiškai mastant trašos vis tiek turėtų pradėt pigt, tik įdomu kada. Čia turbūt kaip su degalinėm, pakelia kainas iš kart, bet mažint neskuba.
  5. AndriusM

    Česnaku auginimas

    Sveiki. Kur įmanoma ir ar įmanoma nusipirkti sertifikuotos česnakų sėklos?
  6. AndriusM

    Česnakų auginimo technika

    Sveiki. Esu naujokas. Pasodinau šiemet šiek tiek česnakų. Planas yra gauti paramos ir bandyt pereit ant didesnių plotų. Viską perskaičiau ką radau apie česnakus. Brolis perka svogūnų nuėmimo techniką (laiškam pjaut, sodint, kast į valksnas). Ar įmanoma su šia technika kast česnakus? Jei ne, kokias nuėmimo mašinas naudojate? Kur riša ar kur nupjausto viską iš kart? Kuris variantas geresnis?
×
×
  • Create New...