Jump to content

Garbanius

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Garbanius paskelbtas turinys

  1. Nesvarbu ar įmonė ar privatūs asmuo teikia paslaugas ar pardavinėja kokius daiktus, jam nėra prievolės registruotis PVM mokėtojų, kol jo pajamos iš tų veiklų neviršija 45000 eurų. Manau nelabai rasi tokia įmonę kuri prekiautu ž. u technika ir nebūtų mokėtoju , bet negali žinoti. Jai perki iš žmogaus ir jis nėra PVM mokėtojas tiesiog susipildot ar tai pirkimo pardavimo sutartį ar tą patį daiktų pardavimo aktą (apie tai jau minėjo anksčiau )už tokią sumą kokia sutarta ir nesuki galvos. O jai perki iš įmonės pvm moketojos, tai pat minejo kaip bus.
  2. Garbanius

    PLŪGAI

    Prireikė įsigyti plūgą. Perskaičiau visa forumą, bet pagrinde diskutuojat apie didelius padargus. Mano traktorius nedidelis tik 55 AG ,svoris 2600 kg, galinė pakaba 1200 kg, dar yra frontalinis ir priekinė pakaba jai reiktu daugiau svorio ant priekio,dairausi į dviejų korpusų plūgus. Ir taip nesu tikras ar nepersunkus bus. Arti tikrai nedaug,bet laukai nedideli ir pagrinde netaisyklingos formos. Patirties arime neturiu, bet kaip sakydavo mano senelis darbas rodo ką reikia daryt. Žemės dirbimas man kaip hobis, taigi apie atsipirkimą kol kas nediskutuojam, aišku nesinori be proto išlaidaut dėlto dairausi dėvėtą. Taigi įdėjau kelis linkus. Paskutiniam linke plūgas pavargęs,bet ir kaina ženkliai žemesnė.Jūsų nuomonė kuris geresnis? https://autoplius.lt/skelbimai/kverneland-2x2-e120-plugai-9164629.html https://autoplius.lt/skelbimai/kongskilde-variant-plugai-9356883.html https://autoplius.lt/skelbimai/fraugde-super-plugai-8898161.html https://www.skelbiu.lt/skelbimai/plugai-kverneland-43563645.html Ar gal dairytis į paprastesnius ir lengvesnius? Kaip šis. https://autoplius.lt/skelbimai/rabewerk-plugai-9255079.html Plūgai kurie turi tris korpusus gal butu galima vieną nuimti? Tiesa žemė pagrinde molis. Lauksiu Jūsų patarimų
  3. Sveikas, siūlau Jaunasis ūkininkas1 perskaityk taisykles kokius 5 kartus,(be to skaitydamas gilinkis ką ten rašo),ir visus įstatymus kurie susiję su parama. Kolkas atrodo kad net neskaites nieko esi, mano nuomone jai pats nors biški nesigaudai,kas ir kaip,tai be šansų viskas. O dėl mėsinių tai siūlau pagalvoti gerai, nes db visi metasi į šią sritį. Per kelis ateinančius metus gali atsirasti perteklius mėsos . Aišku nzn kaip su eksportu db reikalai,jei atsiras naujos rinkos tai tada pirmyn,arba pats turi kur parduoti produkciją.
  4. Geriausias variantas rankinės žirklės, tokiu atveju, nes jai nelaikysit avių kurias reikia kirpti,kad ir 100euru visvien į balą. O kodėl nusprendėt pereiti prie bevilnių?
  5. Labas, tikrai neverta pirkti pigios, tas pats kaip pinigus išmesti. Kiek teko bendrauti su tais kas turi pigias, tikrai nėra patenkinti. Nebent gali bandyti pigią mašinėle ir gerus peiliukus, bet nesu tikras ar pasiteisins. Kurioj vietoj Raseinių rajone,kokios veisles avys?
  6. Sveiki, galvoju įsigyti kioti dk 551c. Gal kas turi tokį? Kokios nuomonės apie ši ar kitą modelį? Traktorius ne naujas, pardavėjas sako jog pradirbęs 3000mot/h. Kiek mačiau senesniuose komentaruose atsiliepimai geri. Įdomi dabartinė nuomone apie šiuos traktorius
  7. Sveiki, Gal ir kvailas klausimas,bet dar niekada neteko susidurti.Projekto rašymas tai čia formų užpildymas kur NMA puslapį t.y verslo planas, ir paraišką? Nes truputį paskaičiau, tai kolkas tikrai neatrodo verta mokėti pinigus, jai tik iš to visas projektas susideda .
×
×
  • Create New...