Jump to content

Intra

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Intra

  1. Prieš 8 valandas, Matazzz pranešimas:

    Jei kulimo ne 50ha kodel neapsimoket gali, tuo labiau kai iranga visa jau yra tai net negalvok, ant kiek palengves darbas jokiu baru neprisidarysi per puse kederio. Antena su ekranu pakeist 10min darbas , vaira viena kart i metus irgi nepatingesi persidet. Didziausia beda pravodke visa, persidet ilgiau iseis jei uzslepta traktori .bet kada atliekamu turesi tai kiek jin nauja kainuoja 600-800e investuosi isvis pasaka bus. Esu mates kas sulituoja visa pravodke perods uz 300e jei noresi az parasyk paieskosiu 

    Na kulimo apie400. Bet vat didžiausios problemos tai tame, kad kur pačią anteną montuot, nes stogas tokia neperstoriausia plastmasė, galvoju gal šone kabinos ant vamzdžių kur laiko lempas. O ir reikėtų išimt viską ir įdėt ne kartą  per sezoną  o kokius 3-4. Vis tiek palis lietus, reiks žemę dirbt, po to vėl kult, po to rapsą sėt. Norisi ir patogumo,  o viskas  kainuoja :)

  2. Prieš 4 valandas, dzipas pranešimas:

    Stupicos tinka nuo kombaino galines asies. Kaip tik viena sudegeli pjaustau ant metalo, asi pasilikau tokiems projektams. Paieskok skelbiu arba kaisiadoryse gal Liudas turetu stupicu forstritiniu.

    Turiu kelis tiltus galinius išimtus, bet kad tie pusašiai stovi ant špornių, o jas pagauti tiesiai privirinti manau gan sudėtinga. Ieškau paprastesnių variantų, o ir nesinori  visč svorį laikyt palikt ant svarkės.

  3. prieš 1 minutę , Kirsticius pranešimas:

    Pats paprasčiausias tai 2pts4 ašis, bet vietoj kratytuvo ratų patarčiau fūrinius 19.5 susidėt. Ne dėl svorio, o tiesiog mes turim su kratytuvo ratais, tai pilną prisipylus labai įsisiubuoja ir kartais nejauku, kad gali ant kokio posūkio apvirsti.

     

    Turiu tokius furinius ratus,  kurie tinka ant katurtonės stupicų, bet kad jie yra visiškai kieti, nebus jokios jokios amortizacijos. Na aišku,  jei apvirs irgi nieko gero :D

  4. prieš 34 minutes , ceck pranešimas:

    man teko keist radiatorių naują nes senasis išplovus turejo tokių smulkių skylučių kaip korozijos paveiktas  greičiausiai dėl klimos radiatoriaus tai kaina rimta gali ir prisėst trumpam :icon-lol: bet nesigailiu kad keičiau nes kaip tik papuolė žiauriai karšti metai net pamenu siekė 36 laipsnius dieną tai ėjo kaip vėjas

    Naujas orginalas  4000 eur, tai norisi gal ir be naujo apsieit :D

  5. prieš 2 minutes , PArty pranešimas:

    Bet yra kita medalio pusė:  reikalingas dar vienas traktorius su bačka, žmogus...siekiant našumo gali prarasti ekonominį efektyvumą. Tad sprendimai priklauso iš konkrečios situacijos.

    O tręšiant su  biriom trąšom reik ir traktoriaus su frontaliniu, arba dar ir teleskopo. O kur  jau kur, bet pavėlavęs patręšti, tai ir prarasi ekonominį efektyvumą. 

  6. prieš 36 minutes , pauliuxs pranešimas:

    Kaimynai du stambus yra po 2000ha. dirba tai ir jie nevažiuoja su bačkom iki lauko  ,su purkštuvais spėja kasą išlaistyt iš kiemo.Norma 200 kas +150 sulfato, antras trešimas taip pat  čia ž.kviečiam.

    Na labai jau abejotinas našumas darbo, jei iš kiemo  tik su purkštuvais. Nebent visi visi laukai per kilometrą nuo namų. Jei po 7 km ir dar žvyrkeliais į vieną galą? Kančia purkštuvui

  7. Prieš 10 valandų, manttys pranešimas:

    Nu taip, nebent tavo purkstuvas nieko nesveria :) dar cia jauciu pamazinau.

    O kaip.tu isivaizduoji, 1 karta salietra/kasas ir vsio? Vis tiek antra syk vazuoji. Taip ir cia du vaziavimai. Kad su kasu nepatogu, tai cia vienareiksmiskai, vien laiko prasme reikia daugiau skirti. Kur tu rasi lengvesni darba, nei su barstuku 

    Na iš tavo pasakymo, kad kol šlapiau su salietra pravažiuoji, i už savaitės  su kasu, tai supratau, kad ta pirma salietra būna mažo kiekio, po kokius 150kad ir. Ar tu atiduodi pirmu virs 200, o už savaitės kaso vėl 200? Ne per mažas laiko tarpas? 

  8. prieš 31 minutes , pauliuxs pranešimas:

    Laistyt pradedam veliau nei su barstyklem kiti barsto.Tranportavimas tai atveža  pavasarį kasą tie iš kuriu perkam ir kada paprašom,pilam i konteinerius.I purkštuvą  prisitraukt 4kubus 15 min užtrunka.

    O transportuojat tiesiog su vandens backom ar irgi toniniais konteineriais ar ką gudriau sugalvot galima?

×
×
  • Create New...