Jump to content

Ūkis50

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Ūkis50

  1. prieš valandą, Remse pranešimas:

    Gal kas pardavinėjate kokį kombainą? Prioriteta teikiu Claas kombainams. Svarbu, kad būtų su hidro važiuokle. Kaina apie 20 tūkst. +  mokesčiai.

    Niekas čia nieko nepasiūlo su hidro. Aš irgi ieškau panašaus .

  2. Prieš 2 valandas, gediminaske pranešimas:

    96 su 5,1chederiu, rapso stalų ir vežimėlių pardavinėsiu greit. Reik sietus pasikeist, daug visko jau pakeista jam. Permažas jau man paliko jis..  

    Norėčiau daugiau informacijos apie jį, gal kokios nuotraukos...

    Chederio dalgio ne reduktorius jam ?

  3. Prieš 2 valandas, Dar vienas miestietis... pranešimas:

    ta ka deklaravai siais metais ,privalai islaikyti iki Liepos 31 d, o poto   jokiu negalima ...

    Joo..., manau jog jūs teisus , nes pūdymą žalinimui taip pat galima purkšti nuo rugpjūčio 1 d. Neaiškumas buvo tik dėl žirnių nes  rašo jog negalima naudoti pesticidų iki derliaus nuėmimo, tačiau kaip tada jei to derliaus visai nenuiminėsi...?

  4. prieš 43 minutes , Quattro pranešimas:

    Matyt temos neskaitei. Akivaizdu, kad gali moket 305, o ant batono ir desros uzsidirbt kazkur is sono. O jei nori paimt kito ubago ukininko nemokancio dirbt zeme tai gali moket 325 ir ismest desra is savo raciono :)

    Todėl ir rašau , kad skaičiau(matai gi , kad žvengiu)..., ir juokiuosi iš ūkininkų ,kurie pagatavi už nuomą pridėti iš šono , kad tik atkirsti žemę iš kaimyno...

    P.s. sausra suėdė mano pajamas ir nuomuojantis ar perkant reikia visada įvertinti panašias rizikas.

  5. prieš 59 minutes , paulius radvila pranešimas:

    Siemet kaip ir galima, jei kulta ir skusta bent pries gera savaite, ir kazkiek lijo po skutimo, dar iki 08 25 galima palaikyt ir randapu 2mlitrai ir po 10 dienu skutimas ir seja. Arimas gal irgi galimas nes jau sudygt turejo kvieciu pabiros. Aisku jei buvo sugule dar kokios durpes ir kombainas paliko po pustoni kvieciu tai jau garantuoti kvietmiaziai. O siaip viskas normaliai esu taip dares  ir kvieciai kad keli buna tai nieko baisaus juk pasarinis augalas

    Ačiū. Taip reikės ir daryti. Skusta jau prieš dvi savaites. Išgulusių šiaip nebuvo tik pamiškėje gal iš kokių 20 arų stirnos ir šiarnai buvo stadijoną pasidarę , tai jau niekaip jų nebesurankiojau.

  6. Prieš 1 valandą, u.k aurimas pranešimas:

    4 metru D9 diskine amazone be dirbimo, seklos telpa max 450 kg  kvieciu jau rankom ilgai zarstant 500 kg, mtz 82 su svoriais, kaip tik kaip tik kilnoja jaigu kalnuota nori ir priekis kilt ;), prikabinus prie 100 ag importinio net nejiaucia ka kelia, kalbant apie amazone, jai turi but ideliai paruosta dirva jaigu daugiau molinga, i juodziami bandziau ir tiesiai i arima puikiai gaunasi :music-rockon: zinoma nerekomenduoju nes kuliant tikrai krato :D

    Ačiū !

  7. prieš 41 minutes , Amber pranešimas:

    3m su kompakteriu noragine. Atsimesi viena dirbima, trasas įtrauksi ir pasesi.  Y koky reikes gyly. Nebent vieni šiaudai po arimo  tai jau klausimas ar patrauksi kaip kimš. 

    Įpratęs prieš sėją varyti du kartus germinatoriumi, o po to jau dirbimo jokio kaip ir nebereikėdavo. Kompaktorius todėl atpuola. Šiaip tai norėčiau patarimų ir dėl markių...

  8. prieš 11 minutes , rita pranešimas:

    po kokiu 20centu,jei mustuvis man moka vos po 13 uz bazini, cia irgi direktorius Vygantas Dragūnas, tai kaip cia iseina

    Nežinau,klauskit jo paties.

    O jūs jiems pieną iš šaldytuvo atiduodate ? Nes latviams gali parduoti tik turėdamas šaldytuvą ,tiesiai iš jo,  ir pieno patalpą registruotą vet.tarnyboje.

×
×
  • Create New...