Jump to content

Talex

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lietuva

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Talex pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Supratau, ekranelio nera, pagooglinsiu. Bet dar gal kas atsiras kas buvo susidures.
  2. Tai gal bendrom surasim problema. Na pas mane svoris nedidelis, max 1 t. As tai galvoju apie tuos voztuvus, jie du stovi, reik pabandyt apkeisti pusem.
  3. Nesvarbu ar su mygtuku ar su rankenėle kažkiek pakelia ir pradeda trukčioti vietoj. Tuomet nuleidi, vėl (nesvarbu mygtuku ar stumant rankenėle) keli ir taip iš kelinto kart pagauna ir pakelia iki galo. Ir tuomet kaip ir rašiau viskas gerai, suariau 10 ha be problemų. Nenoriu kvailai atrodyt, bet paklausiu, o kaip nuskaityt klaidas.
  4. Sveiki, esu naujokas šiame forume, gal galite pasidalinti patirtimi kas esate susidūrę su JD 6910 hidrauliu. Problema tame, kad ne iš pirmo karto pakelia padargą, gal iš kokio 5 ar 8 karto tik, bet jei jau pakėlė tai poto visa diena gali art ir viskas veikia. Hidraulio alyva su filtrais pakeista, lemputės jokios nešviečia. Gal bus patarimų nuo ko pradėti, gal vožtuvas (AL77042) reik keisti ar čia jis nei prieko.
  5. o kaip jūs suprantat 16,5 p., kurie tie paskutiniai metai, 2018 ar 2019? ar aš galiu teikti paraiška jei ūkį įkūriau šiais metais ir jau turiu ved'ą, kuris yra virš 5000, galiu aš teikti paraišką, ar laukti kitų metų?
  6. Vic.lt yra skaičiuoklės. Aš pats rašiausi praeitais metais ir įsigyjau naudotą traktorių. Nieko ten sudėtingo, tik pasiskaičiuot su skaičiuokle reikia ką planuoji ateinančiais metais. Aš įvykdžiau projektą ir edv pakilo tik iki 2,42, tad ir jokių mokėjimų sodrai.
×
×
  • Create New...