Jump to content

Mariaks

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Pasvalys

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Mariaks pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Sveikas, išsėjimo norma nustatoma sukant sėjimo aparata raktu arba sukant varantyji rata, kad butu menamai apsėjamas tam tikras plotas pvz 5 arai, tada surenkamos išbyrejosios seklos ir sveriamos svarsyklemis nustatoma išbyrejusiu seklu norma jeigu ji tenkina parametrai paliekami jeigu ne keičiami sejamosios parametrai ir sukama ir sveriama iš naujo, lenteles jeigu jas turi naudojamos tik kaip orientacines sejamosios parametru vertes.
  2. Sveiki, nusipirkom sėjamaja nordsten ns 2030 su agrotram 2100 kompiuteriu ir iškilo klausimas su elektroniniu apsėtų ha skaičiavimu kokias vertes rašote kai reikalaujamas yra rato perimetras kai padangos išmatavimai 10.0/80–12?
  3. Tai va su panašiu ir mes kelis metus praputinejom kombaina bet dabar ir pradedam dairytis kuo ji pakeisti nes tokiam mažiukui kompresoriui didelis peilis buna vasara prie aukštesniu temperaturu ir ilgo darbo laiko dirbt
  4. Austriskas 50l resyveris vieno stumoklio sukamas tiesiogiai elektros variklio
  5. Sveiki, kadangi po šio sezono labai pavargo senasis kompresorius norečiau paklausti ka geriau pirkti kombaino praputimui ar orapute ar visgi geriau ieskotis didesnio nasumo oro kompresoriaus?
  6. Sveiki, nenoriu kurti kitos naujos temos, todėl norėčiau pasiteirauti nuomones kas turit tokio tipo nordsten kulty seeder 3040 3 metru pločio sėjamaja?Taip pat domiuosi informacija kokiais traktoriais galima tempti tokią sėjamaja, kaip sėklos įterpimo kokybė su tokiais noragais ir kaip su pačių noragų atsarginemis dalimis?
×
×
  • Create New...