Jump to content

MatasM

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Joniškis

Paskutiniai lankytojai

407 profilio peržiūros

MatasM pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. MatasM

    zieminis rapsas

    Zinoma imanoma, dek metazamixo kokio 0,8 l/ha jeigu dar gausi kazkur, arba pas vadybininkus kreipkis. O sultanas tai jis yra dirvinis, todel kazkokio poveikio ant sudygusios piktzoles nebus. Metazamixas turi ir dirvinio poveikio ir kontaktinio, bent jau pas kitus kiek zejau laukus, labai puikiai susitvarke su piktzolemis.
  2. MatasM

    zieminis rapsas

    Lenkijoj cycocelio norma jei neklystu registruota 0,75l/ha rapsuj, max cia. O tu nori 1l uzdet? Siulyciau mazesne norma uzbraukti. Siulyciau geriau 0,6juves + 0,5 ccc jei nori tokio kokteilio.
  3. MatasM

    zieminis rapsas

    Pirmu trumpinimu 0,7l/h juventusas, antru 1l/ha caryx.
  4. MatasM

    zieminis rapsas

    Gali drasiai maisyti ir nesukti galvos. Cia taspats jei tau sakys, negali maisyti kokio oriuso ir folicuro kartu Prie leopardo ir targos, gali maisyti ir mikro trasas, tiesiog pabiros ilgiau nyks, ir targos arba leopardo efektivumas gali sumazeti, nu cia jau priklauso nuo tavo noru. O seip targa arba leopardas 1l/ha puikiai sudirba pabiras.
  5. MatasM

    žiemkenčių buklė

    Po kaire Hondia, po desine zeppelinas, pagal vegetacija zeppelinas velyvesnis, bet pagal vaizda matomai, kad zeppelina kaimynas greiciau ims.
  6. Tai jeigu zmogus domisi ir savarankiskai bando igauti patirties, ziniu, dirbdamas per metus tu jos igausi ir nereikia baigti kazkokiu aukstuju. (cia mano nuomone). Bet einant dirbti kazkur vadybininko,agronomo darbo, darboviete tiesiog reikalauja to popieriuko. Aisku, gal kliento kitoks poziuris yra i diplomuota zmogu. Cia daug, kas priklauso ir nuo zmogaus mastymo. Bet manau, kad ir tas bendravimas pasitarimas, ieskojimas bendro kompromiso tik i nauda abejom pusem. O patarimai manau visad i nauda.
×
×
  • Create New...