Jump to content

viktorass

Nariai
  • Pranešimai

    6106
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    25

Atsakymai kurių autorius viktorass

  1. prieš 21 minutes , AGROMAN pranešimas:

    Net

     

    Net ir animacijoje pakrasciai liko nesutresti, Jei vezes 0.5X ir rodo kad siaurina krastini tresima, tai si barstykle beria i viena puse daugiau kaip 0.5X, kam to reikia?

    Na tai jo, kaip sako Tomas, kad persidengtu, tai yra treštu nuo vėžių iki vėžių o važiujant pakraščiu pvz. kvernelando yra limiteris kurio darbini ploti taip pat galima reguliuot pagal savo norus

  2. prieš 3 minutes , AGROMAN pranešimas:

    Purkstuve dazniausiai yra sekcijos... Butent galima purksti tiek kiek reikia, o kaip nuberti tiek kiek reikia cia ir diskusija.

    Net ir nuo krastu paliekant tvarkingai po puse plocio viduryje 1 vaziavimas daznu atveju bus nepilnu plociu reikalingas patresti, o ten variacija labai ivairi buna nuo 1 m iki 0.5X

    Jei kalbam apie važiavimą aplink lauka tai nelabai susigaudau kame problema, o jei turi minty apie esančius taip vadinamus klynus tai barstytuvai taip pat turi sekcijas ir atitinkamai siaurina ir mažina trašų kieki

  3. Prieš 2 valandas, AGROMAN pranešimas:

    Klausimas neatsakytas. Limiteris nereikalingas daiktas apskritai, nes kraštus palikti reikia X pločio. Ta schema tai keista, nes turėtų tręštis po 0.5X nuo vėžių, o rodo kad numeta toliau, dėl ko darytina prielaida, kad tręštuvo bėrimo plotis nesureguliuotas.

    Tai nėra tręštuvų kurie patręštų pilna norma pirmą važiavimą (ratą)? Tikėjausi, kad kompiuterizuoti geba ant vieno disko normą padidinti 2x.

    Turbūt tori minty, kad pagal ta piešinuką kairėje pusėje gaus mažiau trašų, bet trešdamas išilgai lauko ta vieta dar užsitreš.

  4. prieš 3 minutes , AGROMAN pranešimas:

    Nebutinai, sia kaip pavyzdi pateikiau. I viena sona 4 m, iki kita 14 m. Ar imanoma tokiem plociam sureguliuot? Kaip su sekciju kontrole?

    Turbūt turėjai minty apie trešima pagal lauko pakraštį, tai pvz. kvernelando uždarai vienos pusės diską o toje pusėje kur atidaryta dar dedasi papildomai tokia skardelė-deflektorius, apvažiavus lauka ja reik nuimti

  5. Prieš 10 valandų, JCB pranešimas:

    Nh kiek žinau tokiam gali dėt 12,5m. Na mano mintis geriau lėčiau, bet plačiau. Mano 10,5, kolegos 12,5, nei vienas nežadam siaurintis. Nelygiam lauke būna kad tik per viršūnes praeina, flex aišku gerai, bet gal kažkada. Nebent pas tave laukai labiau nelygu, nei lygu.

    Kad tokiam nh berods didžiausias gali būti 10,6 o rekomenduojamas iki 8 metru.

    Pas pati turbūt rotorinis nh jei kederis 10,5

  6. prieš 25 minutes , agronoms pranešimas:

    Jei automobilis registruotas ant ūkio,gali susigrąžinti pusę už jį sumokėto PVM,aišku jei jį mokėjai pardavėjui🙂,pusę už jo suvartotus degalus,pusę už detales.Jei neklystu tai taip berods.Na o verkti kad kontroliuos žymėto naudojimą,gal nereikėtų,nesmagu kažkaip skaityt,svetima gėda apima...Nenoriu nieko įžeisti...Verkimas ne Viktorui taikomas.

    Turbūt kad susigražinti pvm tai dar ir N1 kategorija turi būt nes eiliniam pasatui su pvm nepraeis nors ir ,,ant ūkio,,

  7. Prieš 1 valandų, Deutz fahr pranešimas:

    Sunkvezimiuose buvo galima naudoti, jeigu tavo sunkvezimis ir vezi savo krovini. Vezant kitu krovinius nebuvo galima naudoti. Automobiliuose galedavai pilti ukio reikmems: detaliu nuvaziuot, laukus apziureti, pas gyvulius nuvaziuot. Bet ir tai automobilis turejo buti registruotas ant ukio

    Ka reiškia registruotas ant ūkio, jei ūkininkas skaitomas kaip fizinis asmuo.

  8. prieš 21 minutes , Tomas01 pranešimas:

    Jo, cia originali jungtis 2pts4 priekabos. Siaip butu viskas su ja gerai, bet ta gumine tarpine jau sukietejus, tai ja pakeist uztektu.

    traktoriuj yra tokia jungtis

     

    IMG_1247.jpeg

    Senoviškų jungčių jau nelabai matosi prekyboj, bet prie šitos jungties yra naujos, turi žiūrėt, kad būtu su tokiu juodu dangteliu kaip nuotraukoj. perkant geriausia butu vežtis sena tada parenka perėjimą, kad tiktu šlangos sriegiui.

  9. prieš 45 minutes , Audr1us pranešimas:

    O jis pajungtas iš bako yra ?na čia tokio nėra, tai issiprendem tik tiek kad turi alsuoti bakas per propke, nes nk kito neradom, bet kažkodėl propkes neuztenka 

    Manau, kad iš bako bet niekada neteko žiūrėt kur nueina tas šlangelis kuris pajungtas prie to lenkto vamzdelio, man ji parodė servisistai ir sakė, kad čia yra kuro bako alsuoklis ir patarė laikas nuo laiko prasivalyt

  10. Prieš 10 valandų, Audr1us pranešimas:

    Visa sistema nuo bako pradedant, pražiūrėta, bakas plautas, nes buvo užšalę filtrai, tai buvo šlamšto, filtrai nauji, propke nauja, nzn kažkas siūlė variantą,kad gali būt siurbliukas prie pirminio filtro uzsikises arba gryztamieji? Tik nesupratau kur čia gaunasi priklausomybe nuo to. Negi nuo to gali vakumuotis bakas?

    Nežinau kaip yra padaryta N91 bet senesniuose 6xxx serijos valtrose kairėje variklio pusėje yra toks užlenktas žemyn vamzdelis su atviru galu, ten ir yra kuro bako alsuoklis, jis prisuktas maždaug variklio galvutės dangtelio aukštyje

  11. prieš 37 minutes , Virgis. pranešimas:

    Neseniai, 2014m pirkau 1989m case 956xl, 11tk mth, 120ag už 28000Lt, už tiek ne tik mtz 1221 bet ir kokio 1025 nebuvo, nes jų kainos neadekvačios buvo dėl mūsų ūkininkams priimtino rusiško paprastumo. 

    Galvojau, kad čia apie naujus kalbat

  12. prieš 37 minutes , Virgis. pranešimas:

    Paimti reikia dar nusidėvėjimą senos technikos ir gaunasi kad daug mokesčių reikia susimokėti ir nebelieka jokio pranašumo. Keičiu traktorius kas 5-6metus, o pirmas vakarietis buvo pigiau belaruso, po 6 metų gavau daugiau įskaičiavus remontus. 

    Koks čia vakarietis ir kokiais laikais buvo pigiau belaruso

  13. prieš 40 minutes , manttys pranešimas:

    skaitant susidaro įspūdis, kad dirba būtent rankomis, o ne galva. Pilna tokių pavyzdžių.. Ir skola nėra keiksmažodis ar prakeiksmas. Skola yra galimybė. Bet ne visi turi drąsos ja pasinaudoti.

     

    O tas darbas su triperiais. tai kada jau bus gana su jais daužytis, koks tas atskaitos taškas. Nori nenori pradedi jaust poreikį dirbti patogiai, o ne būt ištaškytas po darbo dienos. suprantu kad reikai aukotis už šeimą, tėvynę, bet ble su belarusu daužytis 80 ha dėl kelių papildomų eurų tai eina velniop :D

    Dar yra  t-150,  2-3 dienos ir žemė paruošta.

×
×
  • Create New...