Jump to content

dolby

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

dolby pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. dolby

    IH 955

    Kitas klausimas su pavarom. Aišku galima viską išaiškinti "metodom tyka", bet dabar remontuojmas tai... "4" bėgiai į priekį, gal kas galės nupiešti. "5" kaip ir du vežliai, vienas zuikis ir atbulinė? "6" ka daro? Kaip ir sraigė nupiešta. "7" rankinis. "8" įjungti priekį. Šitam modelį priekis tik įjungtas arba tik išjungtas? Nėra tarpinio varianto, automatinio kokio? Gal ne iki galo užtraukti reikia? "9" Kas čia tokio?
  2. Sveiki, yra traktorius case IH 955 1981m. Operatoriaus manualo neturiu, tai reikia Jūsų pagalbos. Vieni sako kad hidraulikos ir greičių dėžės sistema bendra. Iš fuchs-oil/kroone-oil/Q8-oil gaunasi kad į greičių dėžę telpa 42L, o į hidrauliką 34L tepalo. Iš paveikslų "1" matosi kad yra tepalo nupylimo ir lygio varžtas. "2" yra tik nupylimo varžtas. Tai "2" su "1" susietas ir du nupylymo varžtai tam kad viska nupylti, ar "2" jau bendras su hidraulika? Neesu mechanikas tai iškart atsiprašau už durnus klausimus. O kaip su galiniu tiltu? Šonuose aišku su tepalu, o per vidurį? Kam vamzdukai "3"? Abudu ateina/išeina iš hidrobakelio. Galinio tilto tepimui?
  3. dolby

    Case 956xl

    Sveiky Kokius tepalus pylate į variklį case955 1981 d358 variklis. Iš manualo(neturio jo) rašo kad SAE30, čia būtų vasarinė. Iš fuchs-oil arba kroone-oil katalogų gaunasi 10w30, kažkos 10w ir 20w-20. Jei paimti case 956/1056 d358 variklys tai ten jau 10w40. Tai ka patarsyte? Ir dar girdejau kad case 955 hidro ir greiciu dezes tepalas bendras. Iš tikrųjų? Gal kas manualla turite?
  4. Svx, o kaip dronningborge 1900 pažiūrėti tepalų lygi reduktoriuose, tie kurie preikinius ratus suka. Hidrovarikle radau kur, o tuose prie ratų kaip ir neradau, ar ten reikia ratus nuimt ir tada tik pamatysiu?
  5. dolby

    Tepalai i kombaina

    Svx, o kaip dronningborge 1900 pažiūrėti tepalų lygi reduktoriuose, tie kurie preikinius ratus suka. Hidrovarikle radau kur, o tuose prie ratų kaip ir neradau, ar ten reikia ratus nuimt ir tada tik pamatysiu?
  6. o ne geriau pusiausintetitinį ar mineralinį? Kiek žinau sintetiniai naujiems varykliams, o ten jau 30metukų? Ar klystu?
  7. dolby

    Tepalai i kombaina

    Svx, o kokius tepalus į kombaino variklį dronningborg pylat? Radau http://www.olyslager-lubricants.nl/Texaco/Result.aspx?sLang=1&TypeID=55575 ale : Ursa Super LA 10W arba Ursa Super LA 20W-20. Variklis perkins(63544) 6cyl be turbinos. Čia bus tipo mineralinės ar klystu? Ir be to kokias patys pylat?
  8. sveiky klausimas ne į temą, kokius tepalus pylat į dronningborg 1900 perkins 63544 tepalus? Niva'i tai mineralinius, o čia kokių?
  9. o tai kiek kainuotų naujos linijos projektas, pasiskirstimo postancija(transformatoriaus budkė) nuo mūsų 400-500metrų atstumų per mūsų žemė. Turiu sena linija kuria dabar naudoju, bet ten ji eina per senelius, ten ir skaitliukas, su seneliais nesutariam, bet vistiek jisai naudojasi trifazė mano sąskaita ir užtat kožna mėnesi prisukų po 600-800KWh, o jei dar po naujųjų pabrangs.....ten man skirta 29KW galingumas, tai įdomų ar galėčiau tą galingumą pasiimti ir perkelti į nauja liniją, jei padaryčiau projektą? Ir beto silpna linija sena, aliumininis kabelis pries dešimt metų dėtas, buvo jau kadaisė dukart pramušęs, atkasinėjom ir remontavom. Tai kokio storio reikėtų varinio kabelio storio tokiam atstumui?25mm2?ar daugiau tokiam atstumui? O jie patys savo kabeli kloja, ar pats gali? Nes kabelis tai tikrai daug kLT patrauks....
  10. geriau medinės, nors gal tau jau neaktualu, gal jau pastatei, pats rugsėji stačiau antrame aukšte3 langus: 2 langai 1.2x2.0 ir viena 1.2x1.5(aukstis x plotis), tipo kaip plastmasinės formos, bet iš medžio(klijuotas medis, stiklopaketas), kol kas esu patenkintas, bet toliau ziurėsim kaip bus. bendras plotas gavosi 6.6m2 ir mokėjom 3tūkst litų, bet čia aišku daug nuo ko priklauso, kiek langų, kiek sekcijų.....Meistriukas tas prie Vilniaus randasi (15km nuo Vln) link Utenos betonkės.
  11. dolby

    mazas kombainas

    o su šiaudais kaip? Ar pas tave niva su smulkintuvu? Girdėjau kad nuo volvos tinka, tik kad siauresnis truputi...
  12. dolby

    mazas kombainas

    Jei tvarkinga niva reik tik nepatinget kulia labai svariai. Dirbau pas ukininka tai su niva virs 200ha nuimdavom su labai smulkiais gedimais bet menesi iki rugiapjutes remontuodavom. kuldavo labai svariai, elevatoriui nieks netikedavo kadsu niva kulta. įdomu čia, aš tik pareguliuoju kad švariau kultų, tai tada daug atkrenta,
  13. dolby

    mazas kombainas

    Pats irgi kadaise perrinkęs buvau visą, išskyrus variklio, tai gal kokius 3 sezonus be problemų kuliau, bet pats kuliu, ir ne po 90 ha o apie 10-12ha. O dėl pastogės tai vis rankos man nedaeina, tai tas tai anas... Bei kiekvienais metais su sankaba turiu problemu, ilgiau pastovi ir reikia perpumpuoti, dar būgno įtempimo diržo mechanizmas nelaiko, ir salnikus keiciau, metus islaiko ir vėl poto nelaiko, senesniuose nivuose tai rankinis diržo įtempimas buvo, darbar ir gailiuos kad nenuėmiau.
  14. dolby

    mazas kombainas

    sveiky, dirbu su NIVA, bet dažnokai genda bei nešvariai kulia, tai domina koks nors vakarietiškas, ar dronningborg ar claas mercator(kaimynas turi), apie 12ha nukult reikia, nors kas ir sakys kad neverta, kad geriau nuomuotis, bet savo turėti geriau ypač kai orai nepastovus. Teoriškai tenkintų ir NIVA bet kaip minėjau nešvariai kulia, papuvusi, ir variklio slėgis jau nekoks, beto reikia kad būtų šiaudų smulkintuvas o Niva jau nebetrauks, o su šiaudais daug problemu ariant žemė. Beto dar 10 dešimt metų tai tikrai ūkininkausiu, o niva ir iki galo subirės. Tai ka galėtumėt pasakyti apie DB 1250,1600,1650 ar 3000 ir 4000 serijos, ar visgi geriau claas mercatorių ieškoti? Galiu leist kokius 15-20kLT, ar už tiek nieko gero nersiu?
×
×
  • Create New...