Jump to content

Bauer

Nariai
  • Pranešimai

    454
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    4

Atsakymai kurių autorius Bauer

  1. Prieš 1 valandų, M&M pranešimas:

    kaip tą užfiksuoti sutartyje, jei sutartį sudarai pirmiau nei parduodi? Šiaip fiksuojant vistiek žinai koks matifas, tai nebent pats sau gali pasižymėti atminčiai jei yra poreikis, kitaip neįsivaizduoju :)

    Nereikia net žymėtis, turėdamas internetą gali pagal sutarties datą pasižiūrėti kad ir po pusmečio kas tą dieną biržoje dėjosi

  2. Pernai metų nereiktų imt kaip pateisinusių kažkokią technologiją. Bent pas mane viskas daryta daugmaž kaip kasmet, tik azotinių trąšų priklausomai nuo lauko potencialo dėta 10-20% mažiau, nes buvo brangios. Rezultatas - 15-20% didesnis derlius nei iki tol buvęs didžiausias rekordinis derlius.

  3. prieš 47 minutes , AGROMAN pranešimas:

    draudimas galioja tik tiems kurie pažymėti pavojinga bitėms? 

    Kur pažymėta pavojinga bitėms reikia prieš dvi dienas registruoti purškimą. Draudimas purkšti dieną galioja absoliučiai visai chemijai, jei purškiamame lauke yra žydinčių augalų kuriuos lanko bitės.

  4. Prieš 10 valandų, Heartbreak-kid pranešimas:

    Ir seip is vieno seminaro (us) rapsam salietra geriau kai eina nenutrukstama laika aukstesniam rizosferos sluoksni.zemiau pasedus N nk blogo.Rapsu saknys ilgos ir nepaleidzia taip lengvai.Bet esme is zemiau saknim pakelt maisto medziagas, augaluj kainuoja laikina energija.Sako kam to reikia.Pataupykim energija jei jos prireiktu nenumatytiem atvejam (ligom,sausrai,temperaturu suoliuj)

    Kas zn kiek tiesos.pernai taip tedariau.Pasiteisino arba sutapimas.Sie metai atsakys aiskiau

    Sunaudoja kažkiek daugiau energijos kad užaugintų didesnę stipresnę šaknį, ko pasekoje kaip tik turėtų lengviau pakelti stresus, o ypač dėl sausros.

  5. Prieš 11 valandų, AgroP pranešimas:

    Čia turės jau praeit šitas strip till į tiesiogine sėja, tarpueiliai 50cm nejudinti

    Screenshot_20240315_205449_Gallery.jpg

    Čia skaitysis jau tiesioginė, bet atkreipk dėmesį, kad įsipareigojimas 2 metai, tai po rapso rudenį reiks ir kviečius su APV pasėti :D

  6. Klausimas apie tuos paukščiukus. Yra pardavime 4ha daugiametės pievos virš 50 balų našumas, bet apie pusė ha kampas paukščiai pažymėti. Galvojau nupirkti ir augalininkyste užsiimti, ir jei kada reikės atsėti, atsėčiau smėlyje kur 27 balai turiu kampą vieno lauko. Dabar taip išeina jei paukščių sluoksnis pažymėtas nebegalima perkelti kitur tos DGP?

  7. Na kol kas kaip mačiau taisyklėse tiesioginė sėja įvardijama kai lieka nepajudinta 50% žemės. Tai manau ne visi striptilai atitiks. Po kokio Focus kartais apyjuodė žemė lieka su minimaliai ražienų likučių, tai jau gali ir nepaeiti kaip tiesioginė sėja.

  8. Prieš 20 valandų, Kerbas pranešimas:

    Sveiki reikia patarimo renkames iš dvieju kombainu CASE af 7150 ir NH cx 8.90 abieju kainos panašios bus kuliama 300 ha. Auginama kviečiai, žirniai, pupos, miežiai, rapsas. Kuris patikimesnis ir našesnis

    Tokį plotą su cx8.70 kombaino neapkraudamas nukultum.

  9. Truputį apie gamybos šalis, nors ir ne Claas ir net ne kombainai. 2009 metais nupirkti 2 nauji tokios pat galios traktoriai JD ir Case. JD tais metais dar buvo, kad į kurią vietą pirštu besi - viskas Made in Germany ir žinomų gamintojų. Na o Case dalys iš viso pasaulio, tame tarpe ir Azijos, dažnai pavadinimai negirdėti arba iš viso noname. Case per 6000mh absoliučiai 0 bėdų. JD iš esmės didelių bėdų nekėlė, bet nuo antrų metų nebuvo sezono, kad kažkas neišlįstų. Per 4000mh pakeisti įvairūs davikliai 5 vnt, dėl sukietėjusių o-ringų antifrizas bėgo (pakeisti vėl į originalius po 15€/vnt), oro sistemos nesandarumai ir panašios bėdelės.

    Ai dar JD visos lempos Hella ir vėl gi made in Germany. Vienas iš priekinių žibintų pats viduje lempos taip atsipurtė, kad plastikai suskilo ir kreivai šviesti pradėjo (išoriškai tikrai nepažeistas, tiesiog viduje žibinto buvo brokas).

    Taip kad ne viskas auksas, kas Vokietijoj pagaminta.

×
×
  • Create New...