Jump to content

Vovka

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Vovka

  • Gimtadienis 03/29/1955

Miestas

  • Miestas
    Biržų raj.

Paskutiniai lankytojai

712 profilio peržiūros

Vovka pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Vovka

    Arbūzai

    Kiek teko bendrauti šiltadarži daugumai niekas nesigauna,ypač pradedantiems ...Matyt truksta patirties,nors yra kam ir pasiseka
  2. Vovka

    Arbūzai

    Jau dabar matosi rezultatas,savišakniai stovi vietoje,nes truksta naktimis šilumos,tad prisistabdo augimas ,..O skiepyti auga kaip ant mielių, dienomis,nes moliugai ,ar lagenarijos auga ir prie žemesnės temperaturos..
  3. Vovka

    Arbūzai

    Kol nesušils naktine temperatura arbūzų didelio augimo nebus ...Arbuzui reikia ,kad jis augtu,pastoviai apie18-20 laipsniu temperaturos,skiepyti auga ir prie žemesnės..
  4. Vovka

    Arbūzai

    Sunku paskyti ,kaip ten bus,,bet priežiuros šiltnamyje daugiau,,retai kam pasiseka iš pradedančiųjų didesnius užsiauginti šiltnamyje...Pas mus nebuvo šalnos,aplenkė..
  5. Vovka

    Arbūzai

    Skiepijau šiais metais pirma karta pabandimui,daug vešliau auga kurie yra skiepyti į moliugą,aš auginau lauke jau daugeli metų.,pabandimui šiais metais šiltnami kelius pabandžiau pasodinti,..Šiltnami kažkiek sudetingesnė priežiura..lauke papraščiau..
  6. Vovka

    Arbūzai

    Ne ne pardavimui sau,,pirmus metus bandžiau skiepyti...Skiepyti daug sparčiau auga ,vystosi pasodinti atsparesni žemom teperaturom.AŠ LAUKE SODINU JAU DAUGELI METŲ..TIK ŠIAIS METAIS DU PABANDŽIAU PASODINTI ŠILTNAMI ,ŽIURĖSIU KAS GAUSIS..
  7. Vovka

    Arbūzai

    Aš mažai sunaudoju,nes vandens trukumas o kelmų daug ,tad tik laistau kol prigija..,na dar koki karta dar laistau ir patrešiu ir viskas,Butu galima žaisti su 20 -40 kelmu o ju pas mane ženkliai daugiau..tad tenka apseiti be laistymo .,kiek motulė gamta palaisto ir viskas,,,,na nebent šias metais laistysiu daugiau tuos kurios skiepijau...pažiuresiu ,koks rezultatas,Skiepyti daug geriau auga ,negu savišakniai..tad reikes palepinti.
  8. Vovka

    Arbūzai

    https://www.youtube.com/watch?v=MtXBeqgprQU čia apie laistyma abstrakčiai..
  9. Vovka

    Arbūzai

    Na pradžioje reikia lapijai daugiau azoto ..tad tinka žolių ištrauka ,o pelenai labiau kalinė traša,labiau tinka kai pradeda vaisiai formuotis.Taip ,trešdami daugiausia skiedžia 1prie 10,,dar mielų raugu trešia...tai kitas budas ,,bet visas trešimas atliekamas tik prieš tai gerai palaisčius paprastu vandeniu ir šiltu oru vakare..
  10. Vovka

    Arbūzai

    Na susodinai apityksliai gerai nors pataria apie pusantro metro....laistyti reikia su protu,tai ne agurkai ,perliesi įsimes puvinys..Aš laistau kol prigija paskiau nebe, nes neturiu tiek vandens o toki kieki sunku ir prilaistyti ,..nes sodinu gana nemažai..
  11. Vovka

    Arbūzai

    Rusiškai supranti ,ikelsiu nuoroda į filmuka,apie pelenus,dar galima mielėm laistyti jas parauginus..
  12. Vovka

    Arbūzai

    L Tikrai liko ir niekas nenušalo ,dabar pats laikas sodinti arbūzus..
  13. Vovka

    Arbūzai

    Galvoju ir aš skiepyti ,bet arbuzus....prisižiurejau daug filmuku,yra keli budai kaip skiepyti..kokiu budu jus bandet..vieni kai paskiepija mauna maišeli celofaninį ant vazono, dar kiti nupjauta pūsle nuo vaisvandenių deda ant įskiepyto augalo ir laiko gera savaite,taip sudarydami šiltnamiuko salygas,dar mačiau vienas ,net mini šiltnamiuką pasidares kambaryje ir laiko jame kol prigyja...,čia aprašiau arbuzu skiepijimą...https://floralovezone.blogspot.lt/2017/02/kaip-skiepyti-pomidorus.html. čia apie pomidorus
  14. Vovka

    Arbūzai

    Stenkites tas sodinti veisles kuriu pas trumpiausias vegetacijos laikas 50-65 dienos.
  15. Vovka

    Arbūzai

    Čia nemažai veislių ;kiemintai ,ultrarani,ogonek ir dar kelios.Na labai priklauso ,kokia vasara bus.Nuo to ir derlius priklauso.
×
×
  • Create New...