Jump to content

ARUNASAS0

Nariai
  • Pranešimai

    96
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Taurage

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ARUNASAS0 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

10

Reputacija

  1. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Galvoju pirkti substrato ph matuokli. Maciau kad yra kai kuriu pakankamai didoka kaina,bet yra ir labai pigus matuokliai. Aisku galbut pagal kaina ir kokybe,tikslumas. Gal pasidalinsit savo patirtimi ir kuris vertas demesio nepermokant. Esu nuziurejes va toki.
  2. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Sveiki. Noreciau patarimo ka per veisles silauogiu sodinti. Siuo metu turiu 40vnt. Duke ir 40vnt. Chandler. Rudeni planuoju dar apie 80vnt. sodinti. Is viso butu 4 transejos su jau dabar esamomis. Pagal derejimo laika kad uzpildyti tarpa galvoju Bluecrop ar kokia Toro sodinti. Gal kas ka geriau patarsite. Ačiū.
  3. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Lauke oras nekoks. Tai ziurinejau tinkla silauogiu uzdengimui nuo pauksciu. Kaip manot akies dydis 19 x 19mm,4 metru plocio. Cia kalba eina apie 50m ilgio ir keleta juostu. Didesniam plotui uzdengti,bet pakelt virs krumu ant atramu. Kokie jusu pastebejimai,bei galbut reiketu kokio kitokio pasiieskoti.
  4. ARUNASAS0

    Šilauogės

    As del saves turiu pasisodines 15 krumeliu atskirai ivairiu veisliu. O dabar jau turiu uzsisakes Duke ir Chandler. Pasiziurejau kad Duke visai gera veisle. O kitu kur norejau pardavejas neturi tai ir nesukau galvos. Pasiemiau tas dvi triju metu.
  5. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Aisku prioritetas savo reikmems ir noretusi parduoti,nors kazkiek padengti sodinimo islaidas. Kaip manai jeigu butu Chandler,Patriot,Toro,Sierra. Nezinau gal kuria reiktu keisti i kitokia. Ar Chandler nera per velyva del uogu sunokimo. Galbut kokia labai ankstyva pasiziureti. Matai dabar turiu paruoses vieta 80 krumeliu pasodinti. O ateinanti rudeni jeigu viskas ok,tada dar 80-ciai sodinuku turetu buti paruosta vieta jau salia dabar esancios vietos. Bijau kad neprisipirkciau ir prisisodinciau,del ko poto butu gaila.
  6. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Sveiki. Pavasari ruosiuosi sodinti apie 80vnt. silauogiu sodinuku. Rimtai neziurejau kokios veisles dominuoja. Gal kas patarsit ka issirinkti. Velyvu nemanau kad sodinsiu,o ir is ankstyvuju abejoju(nenoriu pavasari su paklode lakstyti dengiant).Ar uztektu sodinti bent dvi kokias veisles del geresnio apsidulkinimo. Noreciau pagalbos ir patarimo is jusu.
  7. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Sveiki. Pavasari zadu sodinti apie 100vnt. silauogiu ir brolis dar 120vnt. Kaip manot apie pirkima is lenku. Gal esate kas susidure,is kur pirke kokia kaina ir amziu sodinuko ir ar pasiteisino.
  8. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Pries kelias dienas pirkau is Silutes durpyno durpini svyliu 22k.m. ir 40k.m. tu eksperimentiniu durpiu kurios turi kasimo metu naturaliu medienos priemaisu apie 20%. Prasiau kad krautu i sunkvezimio prieki durpes,o i gala svyliu. Pazadejo kad taip ir bus,kai atveze viskas sukrauta belekaip. Iskrovimo metu dar labiau susimakalavo. O norejau i transeju dugna pilti svyliu o ant virsaus durpes. Eksperimentines durpes kubo kaina 6€ su pvm,bet ju spalio men nelabai daug turejo. Durpinis švylius 9.07€ su pvm. Transportas i Taurage 228€ su pvm.
  9. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Pasitikslinau del durpes rugstingumo yra nuo 3.5 iki 4.5 . Sake tinka silauogems. Švyliaus kaina Siluteje 7.5€ uz kuba be pvm. Man i Taurage is ten arciausia. Idomu butu suzinoti kitu patirti. Dar domejaus yra durpynas Radviliskio raj. berods Sulinkiuose. Pas juos ir yra sijotos durpes (švyliaus). Ir minejo puikiai tinka sodinti silauoges. Gal kas yra i tokios sudeties durpes sodinę.
  10. ARUNASAS0

    Šilauogės

    Sveiki. Rudeni galvoju pasiruosti silauogems sodinti dirva. Kokia jusu nuomone apie sijotas durpes,dar kitaip vadinama durpinis švylius. Tokie plaušai dar kokia medzio zieve isimaisiusi. Rugstingumas apie 3.5 ph. Galvoju kokia 80 m3 pasiimti,butu pilna masina. Kas i tokias yra sodine,kaip auga.
  11. ARUNASAS0

    Bulvės.

    Sveiki,gal kas galetu padeti. Kokio plocio standartas yra bulviu vagu. Bulviu kasimas butu su lenkiska kasama,bet nezinau koks ten noragu plotis. Noriu susireguliuoti kaupiku tarpus.
  12. 10 litru pirk ir dar liks. Hidraulini tepala pasikeisk ir filtra. Hidro tepalas pilasi ties akseleratoriaus pedalu yra akle,su alsuoklio skylute.
  13. Hmmm,zmogus minejo,kad desininis. Man atrodo,kad rusiska П raide. Pusantrini berods vairo siurblys desinis ,tai gal ir cia neiskalta pilnai raide. Tas siurblys ir buvo uzdetas ant t-150,bet siuo metu jau yra kitas,tas patapo nebereikalingas. Tad jeigu jis desininis tai kaip ir perdaryt i kairini tada bus negalima.
  14. Va koks gal kas yra arde cia buvo uzdetas ant t-150 vairo. Reiketu info del sukimo krypties pakeitimo,idomu kaip su kitu siurblio galu. Kas ten gautusi. Kiek ziurejau video,ruselis pasakojo jeigu su raide U tai universalus ir galima keisti krypti.
  15. O kaip ten bus su ns 10 siurbliu,kuris prijungtas prie ns 32. Ar ten nera veleneliai sujungti ir kaip to ns 10 kryptis. Butu gerai gal koki brezini tokio tipo siurblio gauti.
×
×
  • Create New...