Jump to content

togis

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius togis

  1. Prieš 14 valandų, UK. POVILAS pranešimas:

    Kas įtakojo kad vidurys kur nesupurkšta ženkliai skiriasi ir kampai kur nepasiekė purkštuvas, pirmas purškimas ccc, mikro, magnio sulfatas+ herbicidas, tada tombo , po savaitės, fungicidas ir augimo reguliatorius  

    20210701_174452.jpg

    20210701_174432.jpg

    Po tombo būna biški pridaušti...

  2. prieš 58 minutes , Inžinierius pranešimas:

    Neklaidink žmonių. 

    Pateikiu tik du punktus iš taisyklių tiems kas tingi skaityt, o yra ir daugiau reikalavimų. Tad patys spręskite ar įvykdysite tai.

    11. Pareiškėjui, kuris pateiktame projekte nenumato keisti valdos specializacijos, suteikiamos paramos dydis apskaičiuojamas pagal Taisyklių 24 punkte nustatytą paramos intensyvumą tam konkrečiam specializuotam žemės ūkio sektoriui (gyvulininkystės, sodininkystės, daržininkystės, uogininkystės ar augalininkystės), iš kurio pareiškėjo praėjusiais ataskaitiniais arba ataskaitiniais metais gautos pajamos sudaro ne mažiau kaip 45 proc. pareiškėjo žemės ūkio veiklos pajamų                                                                                                            

    21.20. užtikrinti, kad kai pateiktame projekte numatyta keisti valdos specializaciją, po projekto įgyvendinimo pabaigos, antraisiais ir visais kitais projekto kontrolės metais pajamos iš specializuoto sektoriaus, į kurį investuojama, sudarys ne mažiau kaip 45 proc. pareiškėjo žemės ūkio veiklos pajamų.

    Kažkokius senus failus vartai..

    Turiu abu projektus: kur buvo 45% iš gyvunu , 55% iš augalu pajamos..

    Dabartiniam 2020 metu projekte jokiu santykiniu dydžiu iš veiklos rušiu nenurodyta .

     

     

  3. Prieš 4 valandas, Inžinierius pranešimas:

    Jo atsiprašys - sakys mielasis ūkininke nespėjai įgyvendinti savo numatytų investicijų todėl tau pritaikysime sankcijas už kiekvieną uždelstą dieną.

    Aš jau anksčiau minėjau, kad permai man buvo, kai parašiau prašymą pratęsti terminą, o atsakymo vis negaudamas užpild-iau ataskaitą viena diena vėliau, tai ir numinusavo apie 900. Sako jei nori rašyk apeliacijas ar teiskis, bet tada viską stabdom. taip kad dėl šventos ramybės ir nulenki galvą.

    O tau patarimas jau dabar rašyt prašymą dėl termino atidėjimo, nes paskui nespės išnagrinėt ir liksi kaltas. Na žinoma čia dar gal ir nuo NMA skyriaus priklauso, bet geriau pačiam parodyt iniaciatyvą.

    Nu joo..prašom atidėti krikštynas tik dar nežinom bus tas vaikas ar ne...

  4. Prieš 20 valandų, Zilvis55 pranešimas:

    Sutartis pasirasyta, konkursas vykdomas, pakeitimas kitai investicijai irgi procese 

    Kauno skyrius dirba kaip visada puikiai (bent kiek as susidures) !  Gan operatyviai dirba, prireikus pataria kaip geriau elgtis. 

    Kaip reguoja i prašymus pakeisti investicija.ka konkrečiai keitei

    Nes as irgi keisciau jei patvirins buvau sejama nusimates pirkt bet nusipirkau jau....

     

  5. prieš 20 minutes , arciu555 pranešimas:

    Pajamų dydį ha skaicius apsprendžia,bet išlaidas.? Dideliam ūky galimai naujesne,galingesne technika nera laiko paciam tvarkyti,servizas,nuvertejimas,atnaujinimai technikos,Darbuotojų samdymas. Apyvartines lešos? trūks/ atidejimai kainuoja,lizingai kainuoja. Gali taip būti,kad pasiskaiciavus žiūri ,kad nuo 200 karvių liks tas pats kaip nuo 100. Pletra įmanoma,tik reikia labai gerai viską apgalvoti,nes prasišovus kažkokiam etape,iškart galima pajusti,nes technika labai brangi.Geriausia pletra yra per krizes,tada pinigų reikia žemes kaina krenta,jokios rizikos nebelieka ją pirkti.

    Kazkaip nepajutom  kad nuo 2007 m žeme būtu pigusi..nepigs ir dabar...

    Technikos  pardavėjai irgi nieko nepigina ypac pieš paramas...nebent vilioja  prailgintom garantijom..ir kitais marketingo triukais...

     

×
×
  • Create New...