Jump to content

Kestc

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Kestc

  1. On 2019-04-16 at 10:05, Kestc pranešimas:

    Dėkavoju, bandysim išoperuot :-)

    Bėda buvo  pirmo paveiklėlio NR 5. Teko keisti visą tą paskirstytoją kur vožtuvas yra. Seną buvau išardęs, išplovęs, bet neveikė, o įdėjus naują - atsigavo.  Tik durnas reiklas monobloko hidraulai, retkarčiais kai šauna į viršų keliant tai nepastebėjus gali ir sparnus nulaužyti, ir langą išmalti. 

  2. On 2019-04-16 at 09:55, Augunstas pranešimas:

    Jei mane nesusaudys artimiausiu metu uz intelektualiniu vaizdu vagyste ,ta va

    37-MTZ-1221.bmp baisiai daug aiskint,bet reikia 5 organe paziuret voztuvus ir nr.6 veiksma traukiu gal nesifiksuoja ar panasiai ,o jei nera noro tai ji atjungciau visai

    Vaizdo rezultatas pagal užklausÄ âмÑз 1025 моноблокâ

    Bėda buvo  pirmo paveiklėlio NR 5. Teko keisti visą tą paskirstytoją kur vožtuvas yra. Seną buvau išardęs, išplovęs, bet neveikė, o įdėjus naują - atsigavo.  Tik durnas reiklas monobloko hidraulai, retkarčiais kai šauna į viršų keliant tai nepastebėjus gali ir sparnus nulaužyti, ir langą išmalti. Ačiū

  3. Sveiki. Nupirko tėvas 1025.3 su monobloko hidrauliais, užgesinus hidrauliai nukrenta žemyn, užvedus pakyla į viršų.  Dab užplaukė, nukrito ir nukrito...Kame galėtų būti problema?  MTZ 82 po kabina kaikuriem būdavo dėžutė kaip paskirstymo, tą išmetus būdavo galima pajungt hidraulius ant paskirstytojo ričiagėlio, gal ir tam taip galima?

  4. Sveiki. JD 6600 Pastovėjo kelias savaites ir nebesikuria, siurblio kapitalinis darytas prieš kokias pora šimtų moto val.  Siurblys Lucas.

    į siurblį iš bako paduota kurą, į forsunkes atrodo, kad purškia (tik neįsivaizduoju kokia norma turi būt). Kas galėtų būti? ir kam skirtas dačikas ant siurblio? (Kol kas bandau išsisukt be siurblio nuėmino ir vežimo ant stendo).

     

    siurblys.jpg

    Inkedsiurblys_LI.jpg

  5. On 2018-07-19 at 22:48, Jonas1995 pranešimas:

    Nesu asmeniškai susidūręs, bet speju hidro poros plunzeris( jei galima taip sakyt) uzstriges. Claasui taip buvo, tai pakeitem hidro sekcija ir bedos baigės.

    Susitvarkiau, pasirodo nėra ten sudėtinga. Juodus dangtelius nukėlus tiesiog prikirmyję buvo, viską išvalius, patepus, spyruoklę pralaisvinus, šratkus pravalius viskas veikia.

  6. prieš 23 minutes , Amber pranešimas:

    Tai netik ligos bet ir badas tiem kviečiam tavo. Neaisku rudeny kiek daviai kompleksinių, sulfatas 150kg tai 33vm o salietra 150kg tai 52vm  tai sumo 85vm plius kazkiek is rudenio davei gal kokia 20. Kai symet bent 170vm reiktų

    Rudenį buvo NPK 6-18-34 kažkur po 300 KG/ha

×
×
  • Create New...