Jump to content

Ranger

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Ranger paskelbtas turinys

  1. Mano ziniom, keturaciu pirkti jau nebegalima uz parama. Taip pat sugrieztejo ir parama pirkti krovininius automobilius, dabar krovininis automobilis butinai turi buti su max 2-3 sedimomis vietomis, kroviniu skyrius atskirtas ir kroviniu skyriuje negali buti langu.
  2. Ranger

    Krumu kelmu naikinimas

    Savaites gale tikiuosi krumu jau nebebus ir bus matyti bendras vaizdas. Bijau kad kelmuku bus ne 10 ir ne 20, o simtais... Freza gal butu ir geriausia, bet turbut nepigiausias variantas nuomotis. Siuo metu vaizdas toks
  3. Susiduriau su tokia situacija - apleista zeme, pridyge krumu. Plotas gan nemazas, tad biokuro gamintojai pazadejo ispjauti krumus ir issivezti. Bet liks krumu kelmeliai. Koks butu pigiausias budas isnaikinti krumu kelmus? Svarstau toki tradicini varianta: "Isgrezti skuliu, i skyles galima žibalo ar kito degaus skysčio (ne benzino) ir laukti kol skystis gerai įsigers į medieną (tai gali užtrukti kelias savaites). Paskutinis žingsnis – į vieną ar kelias iš skylių įmesti degtuką. Kelmas pradės smilkti, jei pasiseks, gal net ir užsidegs. Smilkimo procesas gali užtrukti kelias dienas. Galiausiai vietoje, kur buvo kelmas, turėsite duobę pilną pelenų." Ka manote? Kokie dar galimi budai?
  4. Ranger

    Galvijų ir skerdenų kainos

    Priklauso nuo svorio ir imitimo. Galit pasiskambint 8 685 86131 (vardas Valerija)
×
×
  • Create New...