Jump to content

Zuvedra

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Zuvedra got a reaction from valdas14 in Česnaku auginimas   
  2. Patinka
    Zuvedra got a reaction from Giedriusas in Česnaku auginimas   
    Aisku tikriausiai vandens truksta nes lietaus jau senokai nebuvo ps mus.
  3. Patinka
    Zuvedra got a reaction from OlgaVan in Česnaku auginimas   
    Mano tai vat kokie.

  4. Patinka
    Zuvedra reacted to staskestas in Česnaku auginimas   
    Mano manimu gylis per mazas,reikia 8 cm jai zeme lengva 10cm, sekla is aprasymo panasu i vasarinius ,mano 'Flavor' kaikurie isleido ziedstiebius ir patapo panasus i zieminius,jai as neklystu tai kad jie sudygo viskas tvarkoj pas juos tokie genai.
  5. Patinka
    Zuvedra reacted to Rimasvenc in Česnaku auginimas   
    Pirkčiau žieminių česnakų sėklos
  6. Patinka
    Zuvedra reacted to garlic in Česnaku auginimas   
    Pernai rudeni ikisau apie 10 skilciu, pavasari laukiau kol islis, bet nesulaukiau. Pakapstes radau supuvusius. Nesupratau ar ziema tokia (zieminiai beveik visi issalo) ar kas kitas kaltas. Noreciau vel pameginti, bet sekla ju brangi. Gal kas turi ka nors, kad atsiustu is anglijos, airijos?
  7. Patinka
    Zuvedra reacted to garlic in Česnaku auginimas   
    Pries kelis metus kai klausiau, tai sake darbymetis (nesigincinu, buvo rugpjucio pradzia). Bet konkretumo net po darbymecio is ju nesulaukiau.
  8. Patinka
    Zuvedra reacted to romukas09 in Česnaku auginimas   
    Turėjau ir aš su jais reikalų. Pirkau flavor sėklos. Sėkla tikrai 50/50. Buvo ir didelių gražių skiltelių, bet buvo ir tokių kurias iš karto išmeti. Būtų idomu sužinoti ar jie yra bent kažka supirkę ar tik skelbiasi. Dėl pačio flavor tai pirmais metais užaugo sakyčiau nemaži. Vidurkis virš 50, bet buvo ir netoli 70mm. O pvz. šiemet per pus mažesni. Vidurkis 30-40. Max. 50. Sakyčiau gal birželis šiemet buvo per karštas ir dar trūksta žinių kovojant su ligomis.
  9. Patinka
    Zuvedra reacted to Valodia25 in Česnaku auginimas   
    Jei vietiniai "smulkos žuvelės" jiems nerūpėtų, tai jie ir nesireklamuotų viešumoje, ir nežaistų,  kad parduoda česnakus po 20 kg., o dirbtų su "stambiais užsienio supirkėjais" ir ne kg, o tonomis. Be to, jei nesugeba su smulkesniais dirbti - ką tada kalbėti apie jų darbą su stambesniais supirkėjais...
  10. Patinka
    Zuvedra reacted to if_paulis in Česnaku auginimas   
    Jie dirba užsienio rinkose. Jie net nemato ką perka ir parduoda. Užsako pas kiniecius sumoka nuveža kitam užsakovui gauna saibas ir jiem px ant visko. Jiems gerai o mes čia š galim skęsti jiem nerūpi. Jie nesistengia net chemijos legalizuot.
  11. Patinka
    Zuvedra reacted to wapswa in cesnaku augintoju susitikimas   
    cia organizuosim pokalbius bei susitikimus
  12. Patinka
    Zuvedra reacted to Ukius_bulvinskis in svogunai   
    Gal ir verta prasideti, Rackauskas sekmingai augiuna, bet kaina tai tik siemet gera, nes pas lenkus pavasaris buvo labai jau prastas, o normaliais metais pakonkuruoti su lenkais beveik beprasmiska, lenkas gauna 30 grosu ir jis davolnas, nes jam isejo is ha 1000 zlotu biznis, taip kad didziausia musu problema - Lenkai.
  13. Patinka
    Zuvedra reacted to Banginiz in Česnaku auginimas   
    Buvau sumanęs griežtesnį planą asociacijai dėl .... sėklos kokybės, bet kol kas manau užteks čia forume parašyti, ir man keista, juk jie/jis tikrai skaito forumą ir nebando glostyti situacijos, nors toks kaip aš pažaidžiau su 10kg sėklos kelis metus, bet kitais metais mintis apie 1 ha ir tikrai nežaisiu su tais iš kurių negaunu atgalinio ryšio, beto info apie juos irgi neįspūdinga iš kitų augintojų. Kodėl? ar sėdi ant aukso kiaušinio, ar šiaip neįdomus šis verslas? klausimas atviras, gal turite pamąstymų?
  14. Patinka
    Zuvedra reacted to staskestas in Česnaku auginimas   
    Pati pradžia tai sėklos veislės pasirinkimas tai „pamatas” ,žemės parinkimas tai „ sienos”ir daug dėmesio, meilės ir darbo tai „stogas”.Nuo viso to priklauso statinio kokybė =česnakų auginimo sėkmė.
  15. Patinka
    Zuvedra reacted to Valodia25 in Česnaku auginimas   
    Aš su jais bendrauju el. laiškais. Labai nerimti atrodo Nenori turėti su manim reikalų po to, kai sužinojo, jog dirbu teisinį darbą, tai, manau, nelabai ten su jais "švarūs" dalykai vyksta.
  16. Patinka
    Zuvedra reacted to garlic in Česnaku auginimas   
    Pries kelis metus norejau suzinoti salygas, bet konkreciai nieko neatsake. Klausiau konkreciu galvuciu dydziu, svoriu, bet negavau tikslaus atsakymo. Atsiunte su kategorijom,  o kas i jas konkreciai patenka neparase. Kiek forume skaiciau ir su augintojais kalbejau, tai sekla 50/50. vieni nesiskundzia, kiti skundziasi. As nepasirasiau.
  17. Patinka
    Zuvedra reacted to staskestas in Česnaku auginimas   
    Na jau apdžiuvo mano žieminiai galiu pasakyt derlius šiemet puikus dydis yspudingas ,pirmaja partija pardavimui paruošiau tokiu ir didesniu 95%.

×
×
  • Create New...