Jump to content

N20

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Širvintos

Paskutiniai lankytojai

878 profilio peržiūros

N20 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. N20

    Braškės

    Sveiki Braškininkai, gal kas kokių patarimų dėl grambuolio lervų naikinimo turit, pasodinau 20 lysvių po 100m, lysvėj kai arėm radau po 3-6 lervas 100 metrų, reikia kažkaip panaikinti juos. Gal kas žino kokių netradicinių metodų apart arimo ?
  2. Tai jo su technikos įkeitimu gal ir galima, bet pas mane tik ūkinis su žeme lieka, neaišku kokios vertės. Laiduotoją rasti būtu galima taip pat. O koks bankas jei ne paslaptis ?
  3. Sveiki, dėkui už atsakymą. Jo man reikia apyvartinių lėšų. Problema, kad pas mane nėra labai daug ko įkeist. Aš statau uogų verslą, tai technikos jokios nepirkau viską nuomoju, statau ūkinį, tvorą, tvenkinį, laistymo sistemą, gręžinį. Vienintelis dalykas ką galima užstatyti tai būsimas ūkinis ir jo sąmata(nors neaišku kaip ją įvertins bankas ar vertintojai) kurią galiu įkeisti ir nuosava žemė. o dėl to, kad bankui rizikai tai nesuprantu, bankas juk gali supirkti viską(tiesiogiai pervedant pinigus tiekėjams) ko man reikia tiesiogiai aš tik susistatau/susisodinu, pateikiu sąskaitas nma ir gauną išmokėjimą ar ne taip?. Pinigėliu prikaupiau šiek tiek, bet va šitoj vietoj problema su apyvarta..
  4. Sveiki, gal yra kam tekę susidurti su paskola/apyvartinėmis lėšomis jaunajam ūkininkui? Kur geriausios sąlygos imti paskolą ? Bankai ar ūnijos? Ar yra galimybė gauti paskolą, jei neturi daug turto įkeisti, bet turi NMA patvyrtintą paraišką jaunojo ūkininko?
×
×
  • Create New...