Jump to content

Thaler

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilkaviškio r.

Thaler pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Thaler

    Ruloniniai presai

    Tadai, o kada tu sušeri 1500 rulonų, šerdamas po 3-3,5 rulono per para? 1500/3,5=428 dienos grubiai.. ar galbūt šeri visa meta ruliais ir dar kitam lieka..
  2. Thaler

    Ruloniniai presai

    Žemtiekimas.lt Biržai. 92k tai beprotnamis čia 2000 rulių tik sau ? Sykį buvo Lietuvoj agronic automatinio skelbimas už 20000lt, bet tada dar nežinojau, kaip jį galima naudot. http://www.youtube.com/watch?v=bhdsHyZlINI viconas. Dar lenkų margučiai.lt apie 35000lt naujas.
  3. Thaler

    Ruloniniai presai

    Aš taip pat ruošiuosi pirkti automatinį vyniotuvą paskui presą, labiausiai patinka agronic su dviem ašim. Pats mandriausiąs butų vicon su plėvelės taupymu, bet ir kaina kosmosas. Nors ir pernai ieškojau, bet dar nepirkau, daugiausiai dėvėtų varijantų Suomijoje. Dar yra lenkiškas bet velniai žino kiek jis laikys . Prie kokio preso nori tu kabinti?
  4. Sveikas Petrai, Tavo tvarto stogas apšildytas? Ant osb plokštės nekabo lašai garų ir nesidaro pelėsis?
  5. Sveiki, jei ką domina parduodu presą NEW HOLLAND 654 diržinį. http://www.skelbiu.lt/skelbimai/presas- ... 43086.html
  6. Thaler

    Rulonų vyniotuvai

    Sveiki, ar kas naudojat vyniotuvus prikabintus prie preso? Jei taip, kaip sekasi? Aš galvoju pirkti prie krone rp 1250 multi cut? Kokie vyniotuvai pasiimantys per priekį pigiausi, manau kad nėr būtina elektrinis automatinis valdymas, pigiau galinio vaizdo kamera ant preso. pvz: http://www.youtube.com/watch?v=0Phu_Javxls&feature=related
  7. mune, pasidomėk Ryte frontalinio, ten berods 13000LT. Ir pirk kaušą su prispaudėjais puikus dalykas, tiek žemėm, tiek rulonams į tvartą, sniegui, mėšlui, grūdams, žodžiu viskam. Ir prispaudėjas turi būti su dviem cilindrais.
  8. mune pirk lenkišką, nes jumzu paprasčiausiai neišnaudosi krautuvo už 28000Lt. ir jumzas neturės tiek smarves sulaužyt lenkišką frontalinį.
  9. Mes turim stoll robust f10 HDPM, dirba puikiai, niekas nelinksta, amortizacijos niekada neišjungiu. Tikras vokietis. Sakyk, ant ko nori jį montuoti?
  10. Tie rakinami kamščiai brangus šūdas, atlaikė claas'ui nepilnai metus. Kainavo apie 180lt. Jeigu kamščiai dėtųsi kaip mašinoj su durelėm arba bent jau iš šono tai laikytu, o dabar iš viršaus. Mano apšalo žiema raktą kelis sykius įkišau ir sulūžo spynelės apsauga, vasarą pastebėjau, kad varva vanduo į vidų.
  11. O kaip tau atrodo, ką tas jaunimas veikia nuo mažens, kad sulaukę 18 metų ūkius registruoja? Tikrai nesėdi prie kompo, o aria tėvų ūkyje, kad būtų galimybė juos perimti ir dirbti ne su mtz... kaip manai????
  12. Parduodamas Nh 654, kainą apie 25000lt, riša tinklu, šniūru, viska valdo kompiuteris , galima kompiuteriu valdyti mechaniškai, puikiai suka žalią masę, rulonai iki 1,8m. Jei ką domina rašykit į pm. Jei reikia patarimo taip pat rašykit i pm.
  13. Ar kas nors perkate druska ( laižalus ) su padėklais karvėms? Jei taip tai iš kur ? Man jau atsibodo pirkinėjimas po 30 gabalų iš Lytagros.
  14. Iškilo klausimas, ar tie kas turit frontalinius su amortizacija, kraną užsukat važiuojant keliu, dirbant žemę, ar ar kai nieko su juo nedirbat, bet krautuvas užkabintas ? Aš tai atsukęs pastoviai minkščiau keliu važiuoja claas'as, nėra tokio daužymo.
  15. Thaler

    Ruloniniai presai

    Nu tema išvystyta ne į temą, tai tie vidutiniu ir mažų greičių mėgėjai pabandykit pjaut kreizu arba malt malūnu ant mažų apsukų kam pavyks nufilmuokit...
×
×
  • Create New...