Jump to content

RicardasA

Nariai
  • Pranešimai

    70
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario RicardasA paskelbtas turinys

  1. RicardasA

    Claas kombainai (informacija)

    Taip jau yra su tais lexionais, ateina laikas kai reikia atremontuot rimtai jei nenori netiketumu kulimo metu. Mes jau antra kombaina kapitaliai perrenkam, bet kulimo metu nebuvo niekad sustojas. Pernai dalim apie 25 tukstancius isleidom, bet dabar kuli ramiai. Reduktoriu kasmet klebinam,tepalus keiciam kas sezona, skyvas jo atlieka ir ausinimo funkcija todel reikia visada svariai ispust dulkes. Salia vienam kolegai buvo isbyrejas sezono metu, tai tais metais kombainas nebekule.
  2. Ukis misrus, tu pievu pats nemazai turiu, bet dar pasidaugint tikrai nenoriu, nes zeme pirkau kaip dirbama, cia bus graziu ciudu su tais atsejimais. Pats asmeniskai pazystu tris ukius kurie karves dabar isparduoda ir viska apare jau apsejo...
  3. Idomu kaip bus su zeme kuria nusipirkau. Pries tai savininkas laike pieva, pries metus nupirkes apariau, pats pievos ten niekada nedeklaravau. Kas dabar ja tures atsejinet?
  4. Turejom 415 vario ir mf 7715 su vt deze. Veike jos identiskai. Masieju cipavom, tai iki cipo ta deze tokia atrodo lyg lagint norejo, bet po cipavimo pasitaise.
  5. https://m.autoplius.lt/skelbimai/massey-ferguson-7618-dyna-6-165-200-ag-traktoriai-14966085.html nevariantas? valandu nedaug, turim tokius 2, tai be problemu rieda.
  6. RicardasA

    Claas kombainai (informacija)

    Pazystamas parduoda. Turi jis tris, kartu visus pirko ir visu metai 2013.
  7. RicardasA

    Claas kombainai (informacija)

    Su tais metais man irgi keista pasirode, nes ir dokumentuose raso 2013 ir ant lenteles kombaino, o pagal konedata tokius iki 2013 gamino. Gal cia paskutiniai tos laidos kombainai, nes trys tokie patys yra.
  8. RicardasA

    Claas kombainai (informacija)

    Ziuriu su 170cm bugnu, kederis 9m. Variklis merso.
  9. RicardasA

    Claas kombainai (informacija)

    Sveiki. Kokios nuomones apie lexion 760? 2013m. Gal kas vadeliojat toki? Koks nasumas prie 7-8tonu? I ka atkreipt demesi renkantis?
  10. RicardasA

    GEDIMAI

    Vienas pas mus i kombaina buvo visa tepala supyles transmisini,uzkale ties pirmu bunkeriu. Gal ten nieko nebus nuo litro,bes gal pilciau nauja
  11. Sveiki. Belarus 1523.4 darosi per mazas. Gal numanot kiek uz toki tvarkinga imanoma prasyt? Variklis deuch. Valandu apie 3000. Nelabai ju skelbimuose yra
  12. RicardasA

    Kombaino pasirinkimas

    https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuotraukos/claas-dominator-98-kombainai-10166299.html#photo_1. Sitas salia musu kuldavo, atrode labai tvarkingas. Manau kaina paderejus neblogas variantas butu.
  13. RicardasA

    Kombaino pasirinkimas

    Neskubant greiciausiai be kombaino liksi, gerus variantus nuperka greit ir ypac tuos kurie parduodami didesne nei ‘’realia kaina’’.
  14. Ryte rode -2 bet manau daugiau buvo. Nusalo tik durpynai, kitur nieko.
  15. Kodel geriau? dabar pats renkuosi det nuo gtv ar ne
  16. Kokius darbus dirbsi su traktorium? Jei sunkesni padargai manau mf lengviau susitvarkis, kaimynas si 6712s dirba, tai nesunkiai susitvarko su 4 korpusu vartomu plugu, skutiku 3,5 metro. Valtra n123 truputi dailesne atrodo, jei sunkesni darbai ziureciau mf..
  17. Tai su panasia dabar sejam, viskas ten gerai bet projekta rasom, traktorius galingesnis atsirado, norisi su idirbimu
  18. Lyginimo lenta, hidraulika nuo darbinio, davikliai,technologines gale. Daugiau ten kazko nera. Amazone domejomes, bet kaina apie 10 tukstanciu skirias. Ir ji tokia smarkiai masyvesne atrodo, klausimas ar patempsiu... yra viena dar senesnio modelio uz 56 atrodo, bet ten 2017 metu
  19. As ziuriu su siurbliu nuo darbinio, nors traktoriaus hidraulika galinga, gal ir susitvarkytu. Ka dar prisikomplektavai?
  20. Zemes nera sunkios tai gal susitvarkis, nesinori 3 metru pirkt. Aplink seja zmones su panasios galios traktoriais.
  21. Sveiki, renkames nauja sejamaja. Zemes dirbamos apie 250 ha. Traktorius 180ag. Kolkas linktam link horsch pronto 4 metru. Gal kas panasia dilema sprendet ir galit patart, kokiu geresniu variantu yra uz ta kaina? Kaina pilnos komplektacijos, be trasu 50.
  22. Teko nemazai su ivairiais mf dirbt tai pastebejau kad vt deze daug galios nuima. 7715 dyna6 ta pati padarga smagiau nei 7715 dynavt tempe. Kaimynas mf 6712 dyna 4 turi tai nuo tokios galios jd atsisedus nepasakytum kad jegos neturi. Aria su 4x4 plugu kurio musu jd net neatkele nuo zemes...
  23. Dirbam su staltech 3.5 metro jau 4 metai. Buvo pora disku atsileide, valytuvus volo reik prileist karts nuo karto nes kitaip lipt zemes pradeda. Siaip patenkinti, uz brendo kaina kokie 4 tokie iseina ir dirba graziai.
×
×
  • Create New...