Jump to content

phonetix

Nariai
  • Pranešimai

    519
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius phonetix

  1. On 2020-01-24 at 14:12, tadasg pranešimas:

    Nupirkau MAN, ir puspriekabę Wieltoną radau beveik tokią kokią norėjau. Bet pirmas vežimas ir yra reikalų, tinginio nepakelia.

    Jei wabco sistema, pasiziurek pakeles kuzava gale prie resiverio turetu buti tokia nedidele dezute su berods 5 vamzdeliais prisukta prie remo. Ja issiardyk ir voztuva sutepk kuriam laikui pades, naujas kiek atsimenu kazkas apie 100€ kainavo. 
    Dar pasiziurek ar kartais laikant nuspausta stabdi tinginys nepradeda kilt, tada jau siektiek liudniau

  2. prieš 17 minutes , axe pranešimas:

    Tai tie laikikliai tokie rimti kad islaiko bortus nuo putimo? Kiek teko matyti tai buvo ploni aliuminio profiliukai vien tik tento vamzdziams istatyti ir prilaikyti

    Laikikliai ploni, putimo nesulaikys, rasydamas omeni turejau balki per viduri (kuris beje irgi tarnauja kaip tento laikiklis)

  3. prieš 33 minutes , manttys pranešimas:

    O imanoma idet skersinius po pakrovos? Nes turim variantu, kai krovos metu apgadina. Ar realu juos isimti pries krova ir sudeti pakrovus?

    Jokiu problemu tame nematau. Mano atveju jie isistato is virsaus i laikiklius tai taip darom kai mazas ekskavatorius krauna kad neapgadintu.

     

    prieš 28 minutes , Quattro pranešimas:

    Pas mane priekaboje nera skersiniu, kraunu iki ~27t, nei puciasi bortai nei priekaba trukineja. Bortai aisku irgi ne max aukstumo. O pakrovus galima su dirzu sutempt, tik tam reikia kilpas protingai prisivirint

    As legaliai virs 26t vezioju tai is 4 priekabu visu kampai virinti. Vienai papildoma balki dejom. Aisku as vezu ne vien grudus, bet pazystamas furistas dirba su 40m3 bodex pilnai aliumine priekaba tai naujai po 2 metu darbo reikejo kampus virint, o vezioja tik grudus

  4. On 2019-10-06 at 10:31, Intra pranešimas:

    Sveiki. Kokius  vairavimo jautrumus esat nustatę john deere  green star 2630 su atu300 vairu?  Visaip bandau ir nesigauna niekaip  normaliai, sėjant vis plaukioja į šonus, kuo minkštesnė žemė tuo blogiau.

    Naudoju tokius nustatymus. Eina kaip styga. Persidengimas nustatytas 3cm. Tiesa antena sumontavau ant priekines pakabos

    059D367D-0B51-4465-957D-CF0B0465AD2E.jpeg

  5. Prieš 2 valandas, viktorass pranešimas:

    Šiaip tai idomu kokia ten ta sėdynė buvo tam nh idėta, nes aš turiu du nh vienas 7.175 tai jame yra grammer maximo dinamik o kitame nh 7060 yra dar geresnė už ta pirmaja

    2007 pirktas, bet nepamenu, kad tuo metu buvo kazkoks sedyniu pasirinkimas. Ne stebuklas jau nuo naujo sedynes amortizacija buvo, o dabar kai nusidevejo tai isvis tragedija, Belarusas beveik smagiau vaziuoja

  6. Prieš 9 valandas, Jaunasis pranešimas:

    http://rimoastrausko.lt/kad-darbas-traktoriuje-butu-patogesnis-grammer-sedynes/ is cia buvau pirkes maximo dynamic ir dar ten kazkas berods buvo parasyta i case traktoriu.kaina nemaza apie 1600 e jei gerai pamenu bet sedyne axujiena.siaip labai maloniai dirba norejom skubiau tai net ne per kurjerius o savo masina nuosava sunus ten gal ar kas atveze vakare 21 val kad tik greiciau gautume.pasiskambink manau viska isaiskins kas kaip tinka ir panasiai.

    Siandien uzsisakiau Grammer maximo professional su davikliu ir laikikliu porankio tvirtinimui 1580€, uz 2 savaiciu gausiu

  7. Kaina jau kaip ir nelabai svarbu jei tik bus nauda, nes dabar po dienos sejimo atrodo, kad stubras pro uzpakali islys. Esu nusiziurejes Grammer maximo dynamic tai idomu ar tinka tvirtinimas, elektros pajungimas, ar eis prisukt poranki, ar pakanka vietos amortizavimui i sonus ir pan klausimai iskyla. 

    Del sedynes kokybes net neabejoju, pats turiu 2 zalius su grammer’iais ir dar per savaite sveciuose turejau fendt ir JD tai ant tos melynos kulbes sedet nebenoriu daugiau

  8. On 2019-04-27 at 15:20, rapsas pranešimas:

    o neina kazkaip padaryt kad naudojant jd autotrack integruota sistema su 2630 ir sf1  tarkim sejamo lauko dengimas jungtusi automatiskai nuo padargo nuleidimo, ar nuo hidroporos ijungimo? Kad nereiktu rankiniu budu?

    Eina. Reikia paduot minusa i 3 pin’a 26 kontaktu jungtyje per atskira jungikli arba nuo padargo susirast kur junginejasi

  9. Prieš 3 valandas, caper pranešimas:

    Kažkaip neminejai, kad nedirba tik ekstremaliomis salygomis. Zmogus paskaites pagalvoja š.... tas vairas jei seti negalesiu. 

    O normaliai lygiai laukus manau visi bando išsidirbti, jei su žemes išdirbimu nekažka, tai tikrai gerai sakai kam tas vairavimas geriau už tuos pinigus padarga rimtesni nusipirkt :) 

    Niekas nesako, kad š tas vairas, tiesiog apsvieciam zmogu kokia realybe. 

    Nepamirsk imest video po keliu metu kai traktorius bus kokius 5000mh pradirbes. 

    Su JD 6 pas mane vaizdas panasus kaip pas tave ir be SF2, o vat su NH vaizdas toks kaip video (greitis 14.5-15 km/h) ir nieko nepadarysi, tad teigt, kad ir tau viskas cia bus zjbs nesigauna. 

  10. prieš valandą, Deivis12 pranešimas:

    Bet didelis pliusas kad nesunkiai gali deti i kita traktoriu ar kombaina.

    Nera taip viskas grazu su tuo kilnojimu kaip raso bukletuose.

    Turesi papildomai isigyti ivores pagal technika, ju kaina apie 70-80€ vnt kazkas tokio.

    +pasidaryti gera tvirtinima vairui jei noresi tikslumo

    + prasivest laidyna kad nesipintu po kojom

    + antenos tvirtinima pasidaryt kiekvienai technikai atskirai

    + susimontuoti davikli kiekvienai technikai jei nenori kiekviena kart ranka ijunginet dengima ant ekrano

    Va kai viska pasidarysi tada bus paprasta nesiot is vieno i kita.

    Ai dar sekmes nuiminejat orginalu vaira.

    Asmeniskai viena karta buvau perdejes is vieno traktoriaus i kita, o seip visa laika vienam traktoriuj vairas paliktas tik monitoriai ir antenos vaiksto po technikas. 

    P. S. Kai pirksi laidyna ziurek, kad turetu RS232 jungti bus paprasciau ateityje

  11. Prieš 13 valandų, Deivis12 pranešimas:

    Sveiki  žadam pirkti john deere autotrack. Šitam reikale visiškai žalias kokia antena rinktis ir koki monitoriu? Kokiu dižiausiu greičiu galima dirpt pvz su sėjama?

    Elektrini vaira ATU ar integruota sistema pirksi?

    Jei desi ATU vaira ir SF6000 antena tai is patirties galiu pasakyt, kad su sejamaja normaliai dirbsi 12-13km/h (paklaida 2-5cm su SF1), o greiciau vaziuojant jau plaukios i sonus 10-15 cm kartais ir daugiau. Ir tai su salyga, kad antena montuosi ant svoriu priekyje, o jei ant kabinos rezultatas dar prastesnis.

    Kas del monitoriaus tai jei be autotrack'o daugiau nieko nedarysi tai uzteks ir GS 1800, bet jei sugalvosi, kad reikia Isobus'o ar kokio sekciju valdymo ir pan tai kaip minimum GS2630 arba naujausia GS4640

  12. On 2019-03-27 at 17:34, rapsas pranešimas:

    Reikia sujungti du tokius galus, nes iš traktoriaus toks pat išeina ir iš antenos. Ar tik dojui tokias “fyškes” ar dar kažkas prekiauja? Dar klausimas,  ar yra kažkoks esminis skirtumas tarp jd Antenos laikiklių? ( vienas variantas kabinasi iš stogo priekio , kitas dedasi ant stogo )

    766A71AE-DBF6-492D-9E8E-E127C12EEEC4.jpeg

    C4156FC7-6527-40D3-A11C-4E7E634580FF.jpeg

    C8D1D46B-C85D-4BD3-981E-9787652CBBC3.jpeg

    Nusipirk Deutsch dtm 12 female tipo fishke, 12 moterisku pin’u ir crimping tool’a (nezinau kaip lietuviskai ji pavadint) kontaktu isemimui. Ai dar idekliuko tokio reikes kad pinai laikytusi. Kontaktus issiimi, perlituoji moteriskus, sudedi i moteriska fiske ir turi tai ko tau reikia kaip suprantu. 

    As perku tokius dalykus www.tme.eu arba www.mouser.com

    jei netoli marijampole tau tai dar tureciau dezej daugmaz visko ko tau reikia

  13. On 2019-02-19 at 18:07, Intra pranešimas:

    Sveiki. Kas būtų geriau? naujasis trimble  su androidu gfx 750 su auto pilot  ar. john deere vairas su 6000 antena  ir pigiausiu ekranu? pigiausias ekranas dėl to, kad tik tokiu atveju kainos tampa panašios,  o man realiai daugiau ir nereik funkcijų  iš kompiuterio,  tik valdyti vairavimą.

    Man asmeniskai labiau patinka JD, nors turiu ir cfx750, bet JD malonesnis ir paprastesnis interfeisas, o ir 6000 antena puikiai dirba su SF1 signalu, su ja ir JD vairu seju 0cm persidengima nustates tai jei ir isklysta is linijos siektiek tai del vairo laisvumo traktoriuje. Kaip minejo shaulinis pagalvok apie ateiti, nes man taip buvo 2016 reikejo tik vairavimo, 2017 prisireike isobus palaikymo, o 2018 jau ir sekciju valdyma isijungiau. Dabar jau mintys sukasi apie kokinors N sensoriu netolimoje ateityje. 

  14. On 2018-09-25 at 10:19, manttys pranešimas:

    gal išduosi paslapti kokias dalis pirkai ir kokia kaina? Nes man reikia plataus kampo 2480 ir kaina labai didele atrodo tame puslapyje

    Jokia cia paslaptis, pirkau sita https://www.tecparts.com/erntetechnik/gelenkwellen/walterscheid-gelenkwellen/walterscheid-gelenkwellen-ersatzteile/weitwinkel-anschlussgabeln/walterscheid-weitwinkelanschlussgabel-80-p344435/

    kainavo apie 150€ be pvm + butelis draugeliui uz parvezima. Seip as dar jo nedejau, nes kai staigiai detales reikejo tai nupirkau lenkiska visa platu kampa uz maziau kaip 100€ tik su lenkisku kardano apsauga netinka

  15. prieš 20 minutes , manttys pranešimas:

    Jau susitvarkiau, bet dekui uz info, gali praversti ateityje

×
×
  • Create New...