Jump to content

ArviTamis

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie ArviTamis

  • Gimtadienis 05/15/1995

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male
  • Vietovė
    Biržai
  • Pomėgiai
    Agrokultūra

Miestas

  • Miestas
    Biržai

Paskutiniai lankytojai

937 profilio peržiūros

ArviTamis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. ArviTamis

    Grūdų kainos?

    Išėjo naujiena, kad bus blokuojamas ruzijos kviečių eksportas, tai ir trystelėjo rinka, manau, tai laikina...
  2. ArviTamis

    Grūdų kainos?

    Pasigirkit po kiek fiksuojat, pareina banga. Šiandien gavau tokius atsakymus: Miežiai Linas A. 135 į elevatorių, litagra 127. Kviečiai Litagra IIkl. 150 į elevatorių. Pas liną tas pats. Biržų raj.
  3. ArviTamis

    Grūdų kainos?

    Klausimas apie kokius plotus/grūdų kiekius eina kalba.
  4. ArviTamis

    Grūdų kainos?

    Dabar kaina aukštesnė nei praeitą sav. (bent JAV tai tikrai, o matife, kažkur skaičiau, kad gruodžio mėn. kontrakto kaina buvo pasiekusi 180eur. bet laaabai trumpą laiką, net nepastebėjau tokio šuolio, ir tada buvo dėl ko kilt, nes didžioji dalis kviečių augintojų bijojo sausros, tačiau palyjo lietus ir kainos krito, o kas išprovokavo šį kilimą nesuprantu).
  5. ArviTamis

    Grūdų kainos?

    KAINŲ URAGANAS. Cia aceit dėl blogų oro sąlygų ? Gal kas turit tikslesnės informacijos, kas išprovokavo šios dienos nenormalų šuolį ? Gal domėjotės kas po kiek siūlo elevatoriuose ?
  6. ArviTamis

    Grūdų kainos?

    Pagrįsk savo nuomonę, kodėl taip galvoji. Nes as visiškai nematau potencialo kilimui. Nebent gamta kokią kataklizmą atneštų.
  7. Šiandien susigundėm litagroj uzfiksuot 2kl po 149 elevatoriuj, aišku, lyginant su matif'u atrodo gan apgailėtina formulė bet kaip mums mažiukams (fiksuotas kiekis tik 40 t.) bus gerai tikėkimės, nes vienintelis lytagros elevatorius arčiausiai yra už 7km. o kiti supirkėjai, kur daugiau duotų jau už 37 km. ir jie su tokiu kiekiu net nenori prasidėt, sandėliuot irgi nėra kur. Tai nusprendėm, kad švaistyt brangų javapjūtės laiką, kratytis 37 km. ir dar ten stovėt vos ne parą– neapsimoka, nes lietus dar ne tokius nuostolius gali padaryt. P.S. Amilina pasvaly 02.10d. II kl. sakė 155eur. tai db kokie +2 eur turėtų būt.
  8. Nerandu info kur yra Avena elevatoriai. Yra Pasvaly ? Ir kokį mažiausią kiekį fiksuoja ?
  9. Matifas vėl atsidūrė aukštumose šių metų. Patarkit kur ir kaip fiksuot kainą Biržų, Pasvalio regionuose, kai fiksuojamas kiekis nedidelis, t.y. iki 50t. Matifas 2017m. gruodžio mėn. 175 eur. o litagra 144 naujam derliui kažkur tesiūlo, nesueina galai, kodėl toks milžiniškas skirtumas ? Prieš pat sezoną ar sezono metu esu pastebėjęs, kad litagra laiko maždaug -18 nuo matifo (kalba eina apie pristatymą į elevatorių), o dabar gaunasi net -31, kažkas nenormalaus arba kažko nesuprantu, apšvieskit, kolegos.
  10. ArviTamis

    Grūdų kainos?

    Norėjai parašyt 145 ?
×
×
  • Create New...