Jump to content

tadas151

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario tadas151 paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Nepasiekiau VED nurodytos sumos pagal projektą, trūksta 130 eur. Ar tai didele problema? Gal galima kokį nma paaiškinimą rašyti?
  2. Išvis nereguoja, Generatorius silpnokai krauna, isvežiau generatoriu tvarkyt, žiuresim kad bus toliau. Kontaktai visi peržiūreti, supurkšti.
  3. Sveiki, JCB Fastrac 3155, nebeveikia reversas. Gal yra elektrikas kuris gali šita problema išspresti. Klaipedos rajonas. Gal galite rekomenduoti rimta specialista.
  4. tadas151

    Už kiek perkate žemę?

    Nieks neprisigalvojo, tokius makaronus kabino, du ukininkai puse kaimo taip išmaudė. Kai tevas nuvažiavo aiškintis pasake kad tie 1999m kažkokius prašymus paraše buvo. Man įdomu kad iš nžt niekas nieko net nepraneše kad nebetenka tos valstybines žemes.
  5. tadas151

    Už kiek perkate žemę?

    Sveiki. Reikia patarimo yra tokia situacija, tai buvo prieš keturis metus: tevai dirbo valstybine žemę, ją deklaravo, ir vidurį vasaros skambina stambusis ūkininkas ir pareiškia, kad pyktis nenori, kad buvo žemetvarkoj ir ta plota užsižimejo kaip savo del ateities(aiškina kad del pirkimo bet jei leis pirkt tai gales mano tevai pirkt), kad kitas i ta krašta neateitu, ir jeigu ne jis tai kitas būtų užsižimejes, bet dirbti galesim mes. Pavasari jau tevams nebeleidžia deklaruot, deklaruoji jis ir po metu ar dvieju jis pasidaro tai žemeij geodezinius ir ja išsinuomoja iš valstybes. Žodžiu kažkokie makaronu kabinimai tai noriu paklausti: Ar buvo kažkokie prieš keturis metus "užsižimejimai" kuriuos galejo daryt tik stambus ukiai, eme ES parama, ar jiems buvo "pirmenybė"? Ar čia viskas legalu? jei ne tai gal būtu galima tai kažkaip užginčyt? Atsiprašau jei ne į tą tema klausiu bet žiūriu kad panašei diskutuojat.
  6. Sveiki. Turiu bėda buvo išsikroves akumuliatorius, palikus šviesas. Nebeveikia reversas, darbinis, šlaunys nesikilinoja, pavarų sugreitinimas. Buna kartais atsigauna kad pradeda važiuot, važiuoja i prieki ir pats savaime persijungia atgal, kartais atsigauna ir šlaunys. Buvo atvažiave meistrai sakė reik pravotke pakeist, pakeitem tas pats. Būčiau dėkingas už patarimus.
×
×
  • Create New...