Jump to content

Promo

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Promo pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Promo

    Musės

    Žiaurus reikalas su tomis musėmis, ypač kai oras karštesnis, karvės vakare nebenori eiti į tvartą kuomet reikia melžti, jau vien iš laukų pareina visos aplipę musėmis, o ką kalbėti kaip jas puola jos tvarte. Minėta agita nelabai veiksminga, ar tai musės adaptavosi, ar dar kokis biesas, prieš porą metų minėtasis preparatas buvo gerai pagelbėjes musių neutralizavimo procese, bet šiemet kažkodėl nėra laukiamo efekto. Gal kas nors žinote (naudojate) dar kokią nors efktyvią priemonę be agitos?
  2. Jei planuose esi numates bet kuriuo atveju isigyti vienokia ar kitokia technika tai manau laukti ir kazko tokio palankaus tiketis nelabai verta. Metalai nepinga, darbo jega taip pat (kas savaime itakoja technikos gamybos kastus), plius dabar isisukusi infliacija mazina pinigu verte.
  3. Promo

    tresimas mikroelementais

    Būsiu dabar užpultas,bet esu įsitikinęs,kad visokie mikro ir pan. yra grynas pinigų išmetimas į balą,neturintis praktiškai jokios įtakos galutiniam rezultatui. Pažiūrėkit,ką rašo apie šiuos metus "gerb" Liakas ir Šuliauskas kustodija.lt Visiškas "briedas".Aš šiemet gavau geresnius rezultatus ir be jokių tų nesąmonių mikro,fungo,ir klijų. Neteisinga taip vienapusiskai teigti, kad mikrikai nieko naudingo neduoda, turi tai vertinti atsizvelgdamas i situacija, gal pas tave dirvozemyje reikalingu mikroelementu yra pakankamai tai savaime suprantama, jog ju panaudojimas neduos jokio efekto, o bus tik pinigu ismetimas, tad turi zinoti savo dirvozemio sudeti, be to priklauso ir nuo metu, tarkime po nepalankesniu ziemu ar kitokiu gamntiniu negandu mikrikai gali pagelbeti paselius "pastatyti ant koju".
  4. Manau dabar daug kam svarbiau vien tai kad turimi pinigai neprarastu savo vertes, apie pelna nebera ir kada pagalvoti. O techinka nera pati geriausia investicija, aisku jei su ta techika uzdirbi pinigus tai neisvengiamai i ja investuosi, bet nusipirkti technika vien tam kad ji stovetu nejudinama tikrai neverta, nes ir nedirbdama ji praranda savaja verte.
  5. Promo

    grūdų džiovyklos

    nesuprask tiesmukai, visi stengiasi kuo geriau, tik galimybes skiriasi. niekas nesukure ukio per viena diena, tenka visas grandis komplektuoti po truputi. Teisingai paporino Doncas, visko is karto negali tureti (na bent jau ne visi tai gali sau leisti), taip kad pasakymas daryk is karto ir ne po truputi neatitinka realybes.
  6. Butu labai neracionalu ir nuostolinga geriau jei jau taip neramu pinigus investuoti i ka nors, nes tusciai stovedami pinigai nuverteja, o juo labiau dabartineje situacijoje.
×
×
  • Create New...