Jump to content

jonyys

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius jonyys

  1. On 2020-05-06 at 06:09, Augunstas pranešimas:

    o jei nuo hidraulikos siurblio ,kazkaip pakrovejas nuo vieno siurblio ir veikia viskas  ... o tilte yra atraminiai guoliukai ?

    zilinis uzdetas vairuoj. gal litrazas jo didokas, nes šildo tapala pastipriai. o originalo ir taip vos uztenka hidraulikai. o apie tilta jei priekini- tai dabar net galvoju... gal apacioje kuginis, virsuje paprastas ar net du.

  2. On 2020-03-22 at 03:09, Vyciokaz pranešimas:

    Laba o kaip su vairo stiprintuvi gal daugiau info galųma su foto? Labai aktualu man 

    vairo stiprintuvas ten kaip ir paprasta. dozatorius mažo litražo. Nuo auto krautuvo ir cilindriukas. Buvo auto vairo stiprintuvo siurbliukas. Dabar bandau prikonstruoti Zilo vairo stiprintuvo siurbliuka. Bus matyt ar bus geriau, nes su svoriu ant priekio stovint ratu nepasukdavo. Tiltas priekinis varomas mano pačio darytas. 

    P.S. čia retokai užsuku. Jei kažkas labai domins geriau į fb rašyti (Jonyys Jonys)

  3. Aš saviškį kaip tik pastačiau į remontą. Dėžę perkrėčiau. Tikėjausi rasti dantračių be dantų, bet radau tik senų remontų šiukšlių  (dantračių dantų nesurinktų) ir vieno guolio separatorius jau subyrėjęs. Riebokšlių keitimas. Ratų galinių riebkšlių vietų restauracija ir perdarymas, nes jau grioviai nuo riebokšlių išpjauta buvo. Pilnas bus hidro sistemos plovimas, nes tepalus pilsiu kitokius. Skirstytuva su daugiau sekcijų dėsiu, nes jau trūksta. Tiesa dar hidraulikos siurblį perrinkau iš donoro. Daug darbo nusimato.  Dar ir vairo stiprintuvo siurbliuką reiks prikonstruoti kitą. Ir tam kartui gal bus viskas. O tada darbai.  

    Vaizdelis prieš kelias dienas :D

    IMG_20200307_221934.jpg

  4. Sveiki visi, senokai čia lankiausi bet žiūriu nelabai veiksmas ir vyksta. Taigi pakelkim tema. 

    On 2020-01-25 at 18:39, Zilva pranešimas:

    Sveiki , gal kas parduoda frontalini RS=ui ?

    Aš savajam pats gaminausi, nes mano krašte RS''ų vos keletas yra. Kažkodėl jie čia nelabai populiarūs buvo. 

    O dabar klausimas iš mano pusės tiems kas turi detalių katalogą. Gal yra kataloge nurodyta koks riebokšlis stovi galiniam rate? Kad iš pavaros nebėgtų tepalas į lauką. Nes pas man jau ratlankis tepaluotas. O prieš išardant norėtųsi turėti detales. 

  5. On 1/30/2017 at 20:57, wydas63 said:

    Kaip aš čia praleidau nepažiųrėjęs RS'o temos ... ir tik šiandie pastebėjau Tavo video :) , nu grąžiai darbuojies , baltas pavydas ima į tą krautuviuką žiūrint . Liuks !!!!!

    Pagrindinis šio traktorioko darbas su krautuvu. Miškinėm žnyplėm, rulonu žnyplėm ir kaušu. Daug sveikatos sutaupo. :D

  6. Kiek apsiklausinejau radialines apie 3 simtus uz vieneta. Diagonalines 150-160eu. Dabar ant traktorioko 8x36 abi. 1 pniaumant kuriai "krantai", manau nuo perkrovu. O kita continental naujasne ir kaip nauja. Jau uzsisakiau diagonaline atrodo turetu but "mitas". Bet tik 8.3x36, nes 8x36 net su žiburiu nerasi. Jau dabar truputi turiu problema del greicio nesutapimo su priekiniu tiltu, kai uzdesiu didesne manau bus dar blogiau. Kogero reiks keist abi ir perdarinet perdavima priekiniam tiltui. 

  7. Kaip greicius atitaiket ? 

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Koki generatoriu naudojat ? uzkniso tie ruskiniai tai kaista tai nekrauna  :icon-rolleyes:

    Pavažiavau atitinkamą atstumą ir suskaičiavau kiek kartų apsisuka tiek darbinis  tiek tilto kardanas. Paskaičiavau santyki ir parinkau dantračius. Turėjo gautis idealiai beveik. Bet realybėje surinkus gavosi truputi mažesnis lėtinimas. Bet bus gerai. Gal kas turite RS'o reverso dantračius? Žiemą dar kai tepalas trištas tai dar baika. Bet vasarą jau problema įjungti atbulinį.

  8. Kaip tik šie varikliai neužmušami :icon-mrgreen:  Buvo pradėjęs kalent, bet tepalo įpyliau ir toliau važiuoja. O dėjau butent tokį nes dar vienas toks mašinoj, kuria važinėju yra. Čia audi 80 (perechodo) 1.6 TD 51KW. Nors ir šio variklio siurblys į pabaiga jau. Bet po metų, mašinai TA pasibaigs arba šitas  motoras mirs įdėsiu iš mašinos. O sveikatos per akis. 8 begiu be gazo sankaba numetus negesta.

×
×
  • Create New...