Jump to content

jonyys

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utenos raj.

Paskutiniai lankytojai

1277 profilio peržiūros

jonyys pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

14

Reputacija

  1. atrodo tokiu nedejau, nes daug reikalu prisideda gamyboje. apacioje pas man kuginiai rolikiniai. pakelus dideli svori ant frontalinio stovint pasukti nebeišeina. nezinau ar cilindriukas per mažas, ar dozatorius labai pavarges. bet judant pavairuoti iseina. po pusantro kubo medžius ant frontalinio vežioti kaip ir daugoka . bet tenka
  2. zilinis uzdetas vairuoj. gal litrazas jo didokas, nes šildo tapala pastipriai. o originalo ir taip vos uztenka hidraulikai. o apie tilta jei priekini- tai dabar net galvoju... gal apacioje kuginis, virsuje paprastas ar net du.
  3. vairo stiprintuvas ten kaip ir paprasta. dozatorius mažo litražo. Nuo auto krautuvo ir cilindriukas. Buvo auto vairo stiprintuvo siurbliukas. Dabar bandau prikonstruoti Zilo vairo stiprintuvo siurbliuka. Bus matyt ar bus geriau, nes su svoriu ant priekio stovint ratu nepasukdavo. Tiltas priekinis varomas mano pačio darytas. P.S. čia retokai užsuku. Jei kažkas labai domins geriau į fb rašyti (Jonyys Jonys)
  4. Aš saviškį kaip tik pastačiau į remontą. Dėžę perkrėčiau. Tikėjausi rasti dantračių be dantų, bet radau tik senų remontų šiukšlių (dantračių dantų nesurinktų) ir vieno guolio separatorius jau subyrėjęs. Riebokšlių keitimas. Ratų galinių riebkšlių vietų restauracija ir perdarymas, nes jau grioviai nuo riebokšlių išpjauta buvo. Pilnas bus hidro sistemos plovimas, nes tepalus pilsiu kitokius. Skirstytuva su daugiau sekcijų dėsiu, nes jau trūksta. Tiesa dar hidraulikos siurblį perrinkau iš donoro. Daug darbo nusimato. Dar ir vairo stiprintuvo siurbliuką reiks prikonstruoti kitą. Ir tam kartui gal bus viskas. O tada darbai. Vaizdelis prieš kelias dienas
  5. jokių brėžinių nedariau. radau internete foto su frontaliniu. ir pagal ją tik pasiskaičiavau kokie atstumai turi būti tarp frontalinio tvirtinimo prie rėmo taško ir cilindro apatinio galo. visa kita vietoj ir iš to ką radau po ranka. https://www.youtube.com/watch?v=VMAQKKL4uC4 maniškis. tik kokybė prasta. senai video darytas
  6. Sveiki visi, senokai čia lankiausi bet žiūriu nelabai veiksmas ir vyksta. Taigi pakelkim tema. Aš savajam pats gaminausi, nes mano krašte RS''ų vos keletas yra. Kažkodėl jie čia nelabai populiarūs buvo. O dabar klausimas iš mano pusės tiems kas turi detalių katalogą. Gal yra kataloge nurodyta koks riebokšlis stovi galiniam rate? Kad iš pavaros nebėgtų tepalas į lauką. Nes pas man jau ratlankis tepaluotas. O prieš išardant norėtųsi turėti detales.
  7. To" Mtzzz. Kiek moretumete uz kataloga? Kadangi atsirado dar vienas vokietis praardytas. Butu lengviau surinkt.
  8. Sveiki, vienas pažystamas pardavinejo vokietuko pakaba. Galesiu uzklaust ar dar nepardave.
  9. berželis matyt biški persunkus buvo. O jei lankas butu buves neaisku kaip butu pasibaige. O ši kart viskas gerai.
  10. Sveiki, senokai jau nerašiau. O per tą laiką buvo taip: O dabar jau su TA atrodom taip: Tik gaila kad smartfonas nenori fotkint.
  11. Remo negaliu daryt, tada niekur neivaziuoju. O uzgriuve karta jau buvo sieno rulonas is kauso, gerai kad beveik gerai baigesi. Tada pasidariau znyples.
  12. Pagrindinis šio traktorioko darbas su krautuvu. Miškinėm žnyplėm, rulonu žnyplėm ir kaušu. Daug sveikatos sutaupo.
  13. maniškis irgi trumpintas. trumpa video padariau kaip 4x4 RS"as vaziuoja
  14. Ar man tik atrodo ar priekis trumpintas?
  15. Kiek teko skaityt tai deda t-16 pavaras kam reikia greicio. Nesunkiai pritaikoma.
×
×
  • Create New...