Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki,

noriu pirkti rulonini presa su vyniotuvu. ka manot apie lenkiskus presus. man i metus reikia susipresuoti apie 1000 rulonu... lenkiskas kainuoja su vyniotuvu apie 60 tukst. manau tu vakarietisku neapsimoka pirkt, kai neplanuoju daug sukt...

Paskelbta

man tai idomu kodel kai kurie kai pamini kad lenkiska technika iskart dievagojasi :). Nemazai zinau zmoniu turinciu lenkiskas sienapjoves ir t.t. ir kazkaip visi normaliai su lenkiska technika dirba. Nors aisku presai kaip ir traktoriai jau rimtesne technika uz paprastus padargus.

Paskelbta

Viskas priklauso nuo to kiek presuoji. Sipma presai kiek man teko girdeti 500-1000 rulonu yra ok (neturiu asmenines patirteis bet taip sake kelatas ukininku) o daugiau - ir prasideda. Tai is asmenines patirties galiu pasakyti kad "vakarietiskam uz paselusius pinigus" 500-1000 rulonu yra mazdaug savaite darbo jei normalus tempas. O normalu yra 5000-8000 per metus ir daugiau be didesniu gedimu. Abejoju ar sipma atlaikys bent puse to o ji kainuoja puse vakarietisko to vadinamo. Taip kad ziurek pagal save kiek presuosi ir tt.

Paskelbta

gal zinot kuri firma geresne. ar Sipma ar Metalfach? ir kuris vartu uzblokavimas geresnis, mechaninis ar hidraulinis? kokiu principu veikia mechaninis?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...