Jump to content

Mtz 952.3 sankabos pasirinkimas


tirexs

Recommended Posts

Sveiki, ateko laikas keisti sankabos diska, diskatoriu ir smagrati, tai noreciau sulaukti patarimu kokias dalis deti,kad laikytu ilgiau. Pagrindiniai darbai arimas, kultivavymas, grudu transportavimas.

Dek diska su spyruoklemis(gumos iskrenta diskui padilus1/3),diskatoriu sustiprita(gal senesniu ir nera prekyboj),cia dirbant miske,o zemes uki tikrai laikys.Stambesnes spyruokles,paziurek google.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

dek normalu sankabos diska, diskatoriu ir viskas, as i keramika neziureciau, nes nelaiko tie diskai, islalksto gumus griet, išėda smagraty....

buvo i 952 ideta tas keraminis diskas ir atlaike kuo puikiausiai beveik 5 metus ( apie 2000 su trupuciu mth ) traktorius paskutinius tris metus tedirbo su krautuvu ir kazkiek transporte.aisku ziurint is kitos puses esant keramikiniam diskui tai kai ateina galas tai ateina viskam: susidevi diskas, sueda diskatoriaus blyna ir sueda smagrati.siais metais keitem nauju tai vel pasirinkom toki pati keramikini, nes kadangi dirba su krautuvu tai nei kaista nei smirda nei t.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...