Jump to content

Patarkit


EKOTomass

Recommended Posts

na taip tik is medienos statysiu nes savo misko turiu 5ha. bet gal kas koki brezinuka turi ar gali patart,kaip karwidziu tipo daryt per vidu taka ar kaip kitaip?ar galima antrame aukste avides sandeliuoti pasarus. :eusa-think:

Jei perdanga is medzio tada priesgaisrine neleidzia bet cia lietuva gali laikyt kol neuzlups

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

varsteli buvai minizoo? prie viabaltika kelio uz kalvarijos? jo twartas toks pat apie koki kalbu niekas jam nieko nesake,nors kaip tu sakai iki laiko. :eusa-think:

Nebuvau as pats kaip is minizoo pabeges :lol: bet pro sali teko vaziuot.

o apie pasarus ant perdangos parasiau todel nes ai dirbau kaune buvo is priesgaisrines atvaziave pries velykas velykiniu dovanu pasimt tai prigrasino kad ant medines perdangos siukstu negalima nei sieno nei siaudu. ir dbr stato tvarteli tai visai perdangos nedare.

bet paimk vos ne kas antra sodyba ssrs laiku tai ten virs tvartelio medine perdanga ir niekas nieko, aisku iki laiko juk dbr mes ES uzeis valdininkeliam kokia zajoba pries sventes biudzeta pasipildyt ir teks daug kam paremt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

brangiai ta osb atsistos.manau savo misko mediena pasiruosu per ziema.o pavasariop ispjausu.ir vasara gal suresu. :eusa-think:

toks variantas visad pigiausias kai turi savos medienos, bet siaip kitais atvejais tai tikrai karkasas medinis ir osb plokstes. As kitiemet planuoju dar ~50 kv.m dasijungti prie tos savo esamos avides :) nes ziuriu kad jau bus kitais metais liudna kai avys atsives jaunikliu, bet kai paaugs tai isvis su vieta bus sunkoka. Todel statysiu is osb. Dabar turiu ~50kv.m tai is lentu apkalta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
  • po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...