Jump to content

japoniski traktoriukai


gincia

Recommended Posts

tik pagal aprasymus kur f serija visur raso gear drive, o prie fx powershift, del to ir klausiu. Jei nesunku imesk foto, idomu kaip naujesnime padaryta.

Freza tai geras dalykas, galima visko prisigalvot. Buvo kieme nuo seno tokia zemiu kruva, ir duobe iskasta, tai isfrezavau, poto su buldozeriu isstumdziau. Aisku per kelis kartus, nes frezos darbo gylis ne begalinis. Pazystamas visa kiema isdrapavojo, islygino ir veja uzsejo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

cia f20d , kur manau kad ne automatas , ant fx22 jau kitaip , nors jungtis tokia pati tik begiu perjungejas kaip normaliam automate desinei pusei  o ne kaip cia, juk saibu nejunginesi su kaire, tai rankinis perjungimas. 

 

Jei kam idomu tai dabar fx22 utenoj greengrase stovi, galima uzmest akis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Na gal kas ir turi, bet kas is to, gal sakys kad dirba be problemu, o pas tave bus uzmustas ir tau byres, tai ko verti atsiliepimai? Arba turi kas uzmusta ir jam byra viskas, sakys nepirk, nes byra, o gal tu ten ledini nuziurejes :)Ne nauja gi perki, tai bukle pimoj eilej turetu but.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

traktoriukas 4 wd as visai netaupau bet ir nenorejau list i skolas o pardavejas man pasake kad jis 12kw tai pagalvojau bus 16 ag tai puse velnio                                                                                                                                                                                                                                                                 o traktoriuko pavadinimas be skaiciu tai buvo sunku suprast ir aplamai toki daikta pirma karta perku

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaskaip mazai info apie si modeli yra. Galia tai labai ivairiai raso, siaip jis nedidukas, bet bent 14ag turetu but, o raso tai visaip ir 12kw ir 12ag, ir 14ag. Del pagaminimo tai kiek radau buvo gaminamas nuo 1984 iki 1992, na ir pagal isvaizda nepanasu i 2000 metus. Aisku ne esme tie metai, svarbu kaip islaikytas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane dirbamos tik 50 aru ir dar norejau paklausti ar vieno korpuso plugeli trauks   jeigu pasidariciau is arklinio plugo 

Patrauks. Kaimynas parsiveze is lenku tz14-4k tai ten ir arklinis plugas buvo komplekte, be vargo traukia, gal lengvesnis net tas traktoriukas uz tavaji kubota, o japoniukas manau galingesnis vistiek.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...