Jump to content

Tomas54

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Tomas54 paskelbtas turinys

  1. Tai va reiskias viskas imanoma tik noro reikia turet .Ir kiek dabar ha sodini? Kaip su relizacija?
  2. O beje gal kas zinot kiek i ha/kg bulviu reikia sodint?
  3. del nukasimo tai ziuresiu dar gal pradziai zmoniu reiks pasamdit. Bet kaip ir planai sukasi apie bulviu kombaino isigijima.
  4. Kazkada buvom Pasvalio augalu tyrimo stoti ,tai kalba isejo apie bulviu atseliavima , tai ten dirbancios moterys pasakojo, kad dar tarybiniais laikais, kai zmonems skirdavo tik kelis arus zemes,kurios uztekdavo tik bulvems ir darzovems sekmingai augindavo bulves tam paciam lauke ir 10 metu,tik nukasus bulves sedavo kazkoki tarpini augala(neprisimenu pavadinimo,nes neaktualu buvo),pavasari uzardavo ir vel sodindavo bulves Jo pas mus sodina po nukasimo garstycias tada pauga ir uzaria.
  5. Pirmiausia kokia pas jus zeme?Ar visur galesite sodint bulves?Paskui dali zemes reik palikti pudymuoti,(siaip bulves sodinamos i ta pacia dirva kas keturi metai) ar seti javu.Taip,kad nesunku issiaiskyt kas verta auginti,sodini dali bulvem,dali seji,dar kokia dali sodini darzoves(burokai,morkos gal net z.cesnaku,kopustu) ir ziuri kas tau daugiausia atnese pelno.Bandai spet kas bus kita met paklausiau,rizikuoji ir dirbi,kaip arklys.Va dar braskiu gali pushektari pasisodinti. 6ha iskart nesodinsiu pradziai galvoju kokius 1-2ha pasisodinsiu ir ziuresiu kaip seksis toliau.Kaip seksis su auginimu,relizacija ir t.t. Zeme pas mus ivairi molis,biski smeliuko,juodzemis.
  6. Tai va as ir galvoju kaip cia bus su ta relizacija.Ir ar apsimoka augint bulves?
  7. Kaip ant 15ha tai patarciau imt koki Mtz 52 su 80 varikliu nes dvitiltis visada liks dvitiltis.Arba paieskot kokio nesudrosto mtz 82 su maza kabina.Dvitilciu ir tau pluga ir kultivatoriu lengviau trauks negu tas vientiltis Jumz.Nesakau kad Jums blogi bet... Dvitiltis yra dvitiltis... Cia mano tokia numone
  8. Sveiki.Si tema aktuali ir man.As ir planuoju pradet ukininkaut. Yra 6ha zemes.Traktorius ir visas kitas inventorius zemes dirbimui.Galvoju ukininkaut augindamas bulves nes kaip ir ant tu 6ha grudines nelabai apsimoka augint.Kaip manot ar vertetu prasidet su bulvem ar ne?Gyvulininkyste nelabai traukia. Patirties su zemes ukiu biski turiu.
  9. Na pasmus.Aplink Anykscius dar nesimato,kad kas kultu.
×
×
  • Create New...