Jump to content

Moletiskis

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Ukmerges

Moletiskis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Karves geriausiai pieningos mesiniu veisle, o bulius pusiau intensivios veisles. Puikus rezultatai Simentaliu karves kerkti su stambiu (gerai ivertintu) herefordu buliumi. Kiek skaiciau uzsenio tinklapuose tai auksciauses hetereforozes efektas.
  2. O ar verta samdytis del vieno ar dvieju buliu nepriklausomus vertintojus? Ir kur tu vertintoju ieskoti, skambinti i UM ir klausti?
  3. Moletiskis

    Mėsinė galvininkystė

    Ar reikia bulių įregistruoti su kuriuo kergemos karves? Bulius nevertintas bet grynakraujis turi tik pasą. Jai reikia tai kokiu dokumentu reikia?
  4. Moletiskis

    Mėsinė galvininkystė

    Antras versevimas viskas bus gerai. Stebekite karve ir kai ateis laikas nepramiegokite versevimosi. Duokit dabar šiaudų jai labai riebi karve. Kokios veisles bulius?
  5. Gal kam reikalingas jautukas galovejo ir herefordo misrunas? Dabar jam 6 men. 300kg(gerai pasireiskus heteforozes efektas) auga sparciai netaip kaip grynaveislis galovejas. Motina stambi (galovejas) tevas nevertintas bet ispudingas (herefordas). Buliukas juodas su balta galva (kailis kaip galoveju) be ragu tevas su ragais. Gal kas nores veisti misrunus turetu but neblogas reproduktorius.
  6. Apatines traukes (blauzdos) leidziasi zemyn ir pastoviai automatiskai pakele siurblys aukstin palaiko lygi, isjungus varykli nusiliaidzia zemin blauzdos. Ar gali buti kad cilindras praleidzia? Traktorius jau senukas VALTR 405 1989m.
  7. Sveiki. Kodel sokineja hidraulis kuo didesnis svoris ant 'blauzdu' tuo tankiau sokineja kas 2-4 sekundes? Apatines traukes pakelia tik iki puses, auksciau nekele.
  8. Moletiskis

    Mėsinė galvininkystė

    Juodmarge seklinta limuzinais ar gali but pirmos kartos limuzinas ar veterinaras pahalturino?
  9. Moletiskis

    Mėsinė galvininkystė

    Gal telefona ikeltumete, arba adresa tiktai noreciau pasikonsultuoti.
×
×
  • Create New...