Jump to content

Kinezas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Klaipėda

Kinezas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kinezas

    Lazdynai

    Sveiki. Turiu 8ha žemės, pakolkas visą nuomoju. Bet pradėjom su žmona galvoti, kad kažką reikia nuveikti su jomis. Noriu paklaust ar apsimoka pradžiai apsodint lazdynais kokius 2 ha? Ar įmanoma kažkokia tai es parama šiam reikalui?
  2. Laba diena, nežinau ar tinkamoj temoj klausiu. Ar reikia pirmamečius, antramečius sodinukus pavasarį balinti? Nes kažkur skaičiau, jog balinti reikia 3-8 mečius sodinukus.
  3. laba vakara, norėčiau paklauti, kaip būtų galima išnaikinti laukines avietes, pas mus yra apleista sodyba ir niekaip nesugalvoju kaip išnaikinti gal galit ką patarti?
  4. Kinezas

    Pasirinkimas

    Čia gal su žiniom atskiras klausimas būtų, nes pakolkas internetas bet su dideliu noru tikrai tas žinias ir pagilinčiau, tik nežinau kaip ir kur aš dar buvau galvojęs apie česnakus tik nežinau kiek su jais apsimoka, o sandelį tai pasistatyt galima medžiagos yra
  5. Kinezas

    Pasirinkimas

    Atvirai pasakius turiu visiškai nieko tik plyną lauką ar aogriuvusią sodybą.. pradžiai galvoju gal prašyti šale ūkininko pagalbos su technika, nes su juo labai gerai sutariam
  6. Labas vakaras. Turiu 9 ha dirbamos žemės, pakolkas nuomoju kaimynams, bet noriu pradėti ir pats įsisukti į ūkinę veiklą tik niekaip nesugalvoju ką būtu galima nuveikti su 9 ha ir labiausiai tikėtina, kad plėtosiu daržininkystę, tai norėčiau paklaust kaip manot ką labiausiai apsimokėtų auginti?
×
×
  • Create New...