Jump to content

netscaper

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario netscaper paskelbtas turinys

  1. starteris tinkantis TZ4k-14 – 123708246 (Jubana kodas) 2,8 kW ieskoti Lytagroje arba tiesiogiai www.jubana.lt
  2. tai vat kad biudzetas ribotas ir 4x4 visi tokie mazi, man asmeniskai patinka yanmar 1700 pas margucius yra. tik jeiug t25 ar japonas 4x2 tai ar ziema iseis sniega valyti su galiniu "peiliu" (buldozeriu)...
  3. a uz atsakymus. Kiek susiduriau su Isai tais traktoriuku pardavejais tai nieko gero... geriautikrai sena padrozta T25 ir busi ramus zinosi kad suges ir kaip suremontuosi Aciu!
  4. Sveiki, esu naujas Jusu forume. Iskarto noreciua paprasyti patarimo. Amzinas klausymas T25 ar japonas, jeigu japonas tai 4x2 ar 4x4 ? Uzdaviniai: Vienvagis plugas Vagotuvas Akecios Freza Mulceris Dalgine sienapjove - ateityje Sniego stymdytuvas(gale) Priekaba Zemes nedaug 1,5 Ha pieva, 50a darzas, augantis sodas ir 1 Ha misko. Reikia kartais zvyro atvezti, kartais malku... labiausia sienauti nemegstu (dabar motoblokas Ygra su rotacine 80 cm) tai griebimas ir isvezimas nusibodo, dar yra ziema keliukas bet ten nedaug nedidele ikalne 170 metro su posukiu valyti sniega. Kolkas is augintiniu tik vistos ir tos mesines , tvartas pagriuves reikia griauti ir nauja statyti tai bus darbo ir traktoriukui. Tik vat klausymas ar T25 (netilps I garaza nebent be kabinos) arba japonas (senelis 70-u metu ) Dekingas visiems prisidejusiems prie patarimu!
×
×
  • Create New...