Jump to content

stonys

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

Atsakymai kurių autorius stonys

  1. Sveiki kolegos,norėčiau paklaust tų kurie turi frontalinius quicko q46 arba case upro traktoriukus su frontaliniu.Kaip laiko rėmo tvirtinimo varštai? Pas mane abu pirkti nauji prieš beveik du metus, viena diena trūko priekyje du varštai po keliu dienų dar du prie kabinos. Frontalinis dirbantis bet kad taip trūkinėtų. Išsiardžiau žiūriu kad frontalinį laiko tik varštai( ta prasme kad nėra jokių kaiščių mažesnių). Ir tie patys varštai frontalinį laiko per atstumą. Traktoriaus rėme kur sukasi varštai sriegei prasideda  tik  5mm gylyje. Kiti varštai dar giliau turi sriegi tai reiškia dar iš toliau laiko. Kaškokia nesamonė.

    20190206_184106.jpg

  2. On 2017-12-04 at 23:42, Vilius pranešimas:

    Esme, kad kuo greičiau ir kokybiškiau atlikti darbą o tai duoda puikius rezultatus piniginės turinyje, o kad tai atlikti reikia rimto technikos parko, bent kiek aš pažystų ūkininkų tai kaikuriem yra manija pirkti traktorius, o ne kelis tureti ir verstis kulversčiais, kad apsidirbti laiku, tiesa tai ūkiai ekonomiškai stiprūs kuriem pusnauji traktoriu  nupirkt nėra galvos skausmo.  O kai turi stiprų technikos parką nebaisu, kad pagrindinis traktorius paves ;) 

    Taip, kad pons nereik čia pamokslu.

    Savam kaime pranašu nebūsi....

    Tiek tavo ,,ekonomiskai stiprus ukiai" grudininkai,kurie Lietuvoj pridetines vertes tiek ir tekuria. Ir visas stiprumas dingsta tik atejus vos blogesniems metams. Maziau y gelezi reiktu investuoti o daugiau i ju nustekenta zeme. Gudruti...

  3. Prieš 5 valandų, Vilius pranešimas:

    Pas mane ant 150ha  90ag (purškimai trešimai)  ir 130ag bei 150ag visi trys isuka 200-300valandu per metus

    pas kolega 460ha 2vnt 260ag 2 vnt 200ag ir vienas 100ag visi 200-400valandu per metus. Ir dar žada viena pirkti kad visi traktoriai būtų sukabinti su padargais o kai prasideda kūlimas rapso žemės ruošimas visus pakinkai kad laiku apsidirbt. O perkant apynauji traktoriu išloši vis tiek jau nekalbant jei vienas pasiliuosuoja prie kito prikabinsi ;)

    stonys vėjus šneki ir viskas. Traktorius neturi dirbt maximaliai geriau ūjyje daugiau jų turėt ir lai tausojasi, o paramos tuo labiau valdžia pridirbo nesamonių.

    Zilvis gerai parašė mūsų politikai taip sukiršino augalininkus su gyvulininkais ir kokia to nauda???

     

    Tai del manes kad ir dar 5traktorius nusipirk iki pilnos laimes.technika ukyje turi dirbti maximaliai.tik reikia laikytis techniniu parametru tai ji dirbs ilgai efektyviai ir uzdirbs pinigus. Cia tas pats kad pasisamdai 5 zmones dirbti 2 zmoniu darba ir sakai ateikit nuo pietu padirbkit iki 5,moki kaip uz visa diena, ir galit eit namo,tegul tausojasi.

    Man asmeniskai vienodai kas kiek dirba su savo technika. As pasakiau kaip pagal metodika esu skaiciaves atsipirkima technikos. As pats buvau nustebes kai pagal uzdavini bendrovems paskaiciuoji traktorius,tai gaunasi vos ne tiek kiek stovi vidutiniam lietuvos ukininko kieme.

     

  4. prieš 17 minutes , Quattro pranešimas:

    Reik eit sakyt tevukui kad visai kvailas, nes pries 10m lizingu pirko nauja puma, o dar prasukes 2.8k mth. Priedo reik parduot mums visus 3 case, nes sudejus neprasuka per metus net 800 mth, neatsiperka gi ;/ Isvada - kiekvienas atsiperkamuma skaiciuojam pagal save, kas tinka vienam kitam visai netinka ;)

    P.S.

    Iskart apsidraudziu: 2 pumos is savu, tik jxu su parama.

     

    Nu tai reikejo dar penkis traktorius nusipirkt,butum pats didziausias vadybininku dziaugsmas.traktoriai visad nauji,tai galetu girtis kokie ju traktoriai kokybiski,kokybiskai stovi bedarbo.

    Ysidek y galva kad kai perki technika su parama,tai uz ja moki savus pinigus lyg butu deveta.pasibaigs paramos ir paziuresim ar  bebus tokiu kurie pirks nauja ir te prasuk per metus pora simtu motoh

  5. prieš 48 minutes , viktorass pranešimas:

    Isidėmėkit kolegos, iš gyvulininkystės ūkio naudoto traktoriaus pirkt neverta arba turėkit galvoje, kad 5 metuku traktorius jau bus pradirbes ne mažiau kaip 6000 val.

    Na ir ka tuo nori pasakyt? Is manes po 5m nupirkes traktoriu bus tvarkingesnis negu is to kuris po 5 metu bus prasukes kokias 4000 motoh. Svarbu kaip traktorius eksplotuojamas,ar filtrus tepalus keiti laiku,ar neperkrauni traktoriaus pavaru dezes, ar uzkuri traktoriu ir dirbi su juo,ar uzkuri ir gesini po5min kas pasekoje per n metu del nebuvimo darbines temperaturos variklio irdezes dilimas yra kur kas didesnis.

    Pirkdamas traktoriu as skaiciuoju kada jis man atidirbs,o ne kiek as uzdirbsiu ji pardaves,as ne perikupas

  6. On 2017-10-14 at 18:09, Karve pranešimas:

    sakykit ką norit,bet čia kažkokie kliedesiai.Pernai kaip tik gavau paramą ir aiškiai matau kas yra parašyta įsipareigojimuose,tad neskleiskit čia erezijų.

    Man kai tikrino pirma kart ar teisingai viskas supirkta.tai traktorius turejo 986 motoh.tai sake jeigi butu buve 1000motoh taip pat butu reikeje pasiaiskinima rasyti.traktorius negali per metus praditbti daugiau kaip 1000motoh

×
×
  • Create New...