Jump to content

voketukas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    klaipėda

voketukas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. voketukas

    braskininkai

    sveiki braskininkai , kokias laistymo sistemas naudojete ? kokius siurblius ? gal galetumete numesti tinklalapius is kur pirkote ir kiek mokejote . gal kas auginate brskes siltnamiuose ? kaip ten kas gal gal galetumete isamiau papasakoti apie braskiu auginima siltamiuose. aciu uz atsakymus lauksiu geros dienos
  2. voketukas

    braskininkai

    sveiki, turiu problemele. turėjau braškių 0,3 Ha. ir kaimyno karves pasileido netyčia. ir nuede visus lapus. ar jos dar prigys ar jau nebe? sudraskyta ir plevele. ka jus tokiu atveju darytumete? aciu uz pagalba is karto
  3. voketukas

    braskininkai

    pavasarį kai šalčiai pasitrauks. ką su šiaudais (kurie dengia braškes) daryti? nurinkti ar palikti kaip trašą ?
  4. voketukas

    braskininkai

    Kaip po plevele, gal ant pleveles kablelis nepasispaudė nepastebėjau. turiu omeny braškės po juoda plevele auginu. ar man jas reikia dengti žiemai ?
  5. voketukas

    braskininkai

    jeigu auginu braškias po plevele ,reikia dengti žiemai ar ne ?
  6. voketukas

    braskininkai

    kuom geriau dengti žiemai, agro plevele ar šiaudais?
  7. turi čia jau pats skaičiuoti. tarkim į 100 metru iseina apie 250 daigų. į ploti irgi tiek pat. žarna vedžiosi kiek vienai vagai tai 250vagųx100m= 25000m išeina 25 km. kai eisi pirkti siurbli paklausk kokia išstumimo eiga . iš turgau nepatariu pirkt iškart.
  8. voketukas

    braskininkai

    sveiki braškininkai, turiu klausima ką daryti turiu 12 aru sonatos. ir visos be išimties mezga tik ūsus. nežydi nei pavasari nei vasara. tik ūsai. tresiu mikro elementais normuoju . skaičiavom kad is vieno kero jei pasodinus gautume kažkur apie 30-40 daigu. prisidauginom jau pernai. tie pasodinti naujai duoda uogas o šitie tik ūsus leidžia. čia gal liga kokia ar rūšis o gal trūksta konors ? ?
  9. voketukas

    braskininkai

    as bent jau iš čia . http://www.mgm.lt/lt/agro-pleveles/180- ... vimui.html geriause dėti juoda į viršu bet žinoma kiek vienam savo budas geresnis aš norėjau paklausti dėl braškiu laistymo žarnos. ir siurbliu. kokius patartumėte. jei turite nereikalaingos laistimo yrangos kreipkitės paimsiu aišku ne už dyką.
  10. voketukas

    braskininkai

    sveiki visi. braskių daigų tikrai nemažai šiemet priderėjo . norejau paklaust i, kokio didumo šaknys turėtu būti kai jau būtu galima surinkti iš lauku ir sodinti į lysves kitu metu derliui ?
  11. voketukas

    braskininkai

    http://www.part.lt/img/84f2c17a9d67f7c0 ... 779157.jpg http://www.part.lt/img/c5a34b1e93957e6f ... 4db230.jpg kas čia gelėjo nutikti joms? purkšti jau pervelu. gal išrauti išvis?
  12. voketukas

    Pasirinkimas

    sveikas, priklauso nuo to ką pats turi. ta prasme kokios tehnikos ar angaru bei sandeliu. jeigu daržininkystę užsiimti nori gali pradėti nuo bulvių ar morkų. 9ha. jei gera žemė daug gautum už morkas. gali meginti agurkus lauko sodinti.
  13. voketukas

    braskininkai

    sveiki visi . na ar adug braškiu pašalė jum ? turiu problema is 100 gal vienas ar du daigai nuvyte. ir keli kerai gražūs o vienas kitas lapelis nuvytes. ar reiktu i tai dėmesį kreipti ?
  14. voketukas

    braskininkai

    pauliaiu pas tave naudota ta plevele ar visiskai nauja?
  15. voketukas

    braskininkai

    Kad nebutu kilimo reikia neleisti augti atzaloms, jei sau augini pavalgymui tai sodink eilese kas 30 cm o tarp eiliu 80 cm. Nukirpti geriausia rugpjucio gale ir tada sodinti i nauja vieta. čia nusipirkau 2 dėžes daigu frigo. A+ klasės. žadu ant turgaus taip smulkiai pardavinet . tarpueilio plotis 70cm vagos plotis 120cm. o sodint sake 35 ant 45 cm aš čia po plevele sukišiu jas. o kur būtu galima įsigyti kapilerines šlangos. ??
×
×
  • Create New...