Jump to content

Indigo1

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Indigo1 paskelbtas turinys

  1. Indigo1

    PRIEŽIŪRA: Kanopos

    yra jau pagamintas gelis, kurio sudėtyje yra vario ir cinko. Hoofgel vadinasi, prekiauja UAB Veritatis tel +370 630 06 426. Tvarkant kanopas reik juo patept, jei yra kokia žaizdelė užgydys o jei ne tai profilaktika irgi gerai. Mes jau naudojam ji antrus metus. Mačiau dabar jie jau ir nagas patys gali sutvarkyt.
  2. Dar galima tvarkant kanopas ištepti jas geliu Hoofgel, mėlynas toks, jis yra tirštos konsistencijos ir sudėtyje turi vario, tad padeda taip pat jei yra kokia nagų liga įsimetus. Mes jį perkam iš įmonės Veritatis ir naudojam ne tik karvėms bet ir savo avims. Beto jie turi ir specialų skysti kanopom nupurkšti, na bet mums užtenka ir gelio. Kas labiausiai patinka tai kad tas gelis nenusivalo taip paprastai, tad sukuria apsaugini sluoksni tarp žaizdos ir grindinio. Aišku kai pas mus buvo puvinys įsimetęa tai mes papildomai dar binta naudojom.
  3. Mes praeita savaitę išbandėm kalcio papildą, vadinasi Calvinizor. Labai pasiteisinęs pirkinys. Kartu pirkom ir pistoletą, kad būtų patogiau ir lengviau dozuoti nes prieš tai nebuvom nieko panašaus turėję. Tiems kieno karvytės turi kalcio trūkumą tikrai rekomenduoju išbandyti. Kadangi dar ir su kanopom bedu turim tai ir specialaus gelio pirkom kurį jau ne kartą naudoję esam. Šeip patinka man ta įmonė nes visada pakonsultuoja ir net jei reikia į vietą atvažiuoja. Jei kam reikėtu tai jų tel: 863006426, Veritatis vadinasi.
×
×
  • Create New...