Jump to content

3mtz.kieme

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario 3mtz.kieme paskelbtas turinys

  1. aisku nu as dar ir nesiskubinu draskyt visko y gabalus bandau pasiaiskit kas kaip=)
  2. cia atskiras tepimas nes 50 siurblys reiskesi be reikalo busiu supyles tepala pamaniau gal pasiteisins. turiu dar viena siurbly pasidejas garaziuky tik nezine kokem tas stovy=) o kur rast gera meistriuka vilkaviskio rajone=)
  3. o vo jai siurbly kur turi but tepalas ten salerka siurbly ir lupt ir vest remontui ar isleist salerka pilt tepala ir viskas gerai=)
  4. na va as ir taip supratau kad vanduo kaskokiu budu patenka bet ar neturetu pust per isipletima vandeny uzkurus blemba naujas tavoras ir vo nejau teks galva lupt a ja jai
  5. o gal jaucet kas mano tankui atsitike tik uzkurus papila daug balto dumo bet taip koke minute ir gazo nenori primt bet cia viskas tik uzkurus=) paskui prasikosti ir atrodo eina normalei =) tepalo nedegina vanduo nedinksta per prodke ir nemusa lauk=) kaskas jau ten su kuru netvarka=)
  6. zodziu kabini gyras ant velevo ir spaudi kuo daugiau gazo tada jau bielarusas pasidaro nenormalei zveris=)
  7. pas mane guli dabar numsestas vienas velenas garaze ir nezinau koks jis tem 50 240 variklio =) jau jam reike paslifavimo butu pirmo remonto =)
  8. nezinau tiek gilei y 50 varikly nebuvau ylindes dar=) 240 varikly pernai 2 kartus buvau paberes po detale surinkau daraze uzpylaiu vandeny paziuret ar neleidze niekur radijatorius pompa kolega istume lauk nepaziurejo ar su vandeniu ar be -15 teko bloka pasikeist=) beto bloka ydejau 50 =)
  9. be situ aptarnavimu ir tobulint nebereiktu=)
  10. nebeydomu tik sirdis pakeist.pabandysiu pirmiau is to kas yra kaska padaryt. na vot sendien apejau visus filtrus ir tai jau bus nauda manau nes kuro filtrai iki puses vanduo ir visa kita oro filtras be tepalo sausas. duslintuvas uzsikises per visus sonus kvapa muse=) pirmi patobulinimai jau vyksta=)
  11. pirkau MTZ,belarus-550 galia 42kW variklis d50 1985 metu noretusi paspaust jy maksimaliai ant galios nuo ko pradet=)
×
×
  • Create New...