Jump to content

Donatas17

Nariai
  • Pranešimai

    118
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Donatas17 paskutinį kartą gavo apdovanojimą Kovo 19 2015

Donatas17 paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Donatas17 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

4

Reputacija

  1. Del isekiu atstovo tai suprask, kad imant originalia detale is gamintojo negali but maza kaina, nes jie vien ant tu detaliu ir uzdirbineja. Iseki pagrindinis centras bus kokioj Vokietijoj, tai jau ten gauni atitinkama kaina uzsakydamas, plius transportas ir antkainis. Litechnija tai cia ir sneketi nereik, gyvena is tokiu kurie tingi paieskoti analogu.
  2. Kur tu matei bent viena zodi parasyta kad Litechnijoj ar gringrase kas gilzuoja? Issiblaivyk gal viena kart. Parasyk kaina Lenku gilzavimo 3 cilindru, ir pridek tranportavimo kastus iki savo Balstoges nuo vidurio LT du kartus. Neivienas mastantis zmogus nevaziuos ten kai iki Vilniaus ar Kauno valanda kelio. Net ir 50 eur. kainu skirtumas neatpirktu transportavimo islaidu ir gaistamo laiko. Taip pirsta ispresuoti yra tikrai nelengva, bet cia pasake pati praktiskiausia, greiciausia ir pigiausia buda kaip tai realiai padaryti. Nieks nezaidzia cia su jokiais azotais ir panasiai. Paskaicius taves panasiau kad NASA erdvelaiviu variklius remontuoji, o ne senus japonus.
  3. Matosi dar vis likes tas kazkoks sovietinis mastymas, kad matai uzsienos daro geriau nei namuose. Vesti kazkur i Lenkija, kazkoks absurdas. Si remonto sritis jau daugeli metu puikiai vystoma Lietuvoj, ne viena ir ne dvi firmos uzsiima, ivalde siuolaikines technologijas ir turi gerus specialistus. Pas mus tik kazkodel visi atseit supranta geriau uz tos srities specialistus, ir tada grauziasi nagus kai nieko nesigauna. Gilzes derinamos ne pagal varikli o pagal sena stumoklio diametra, nieks cia ju negamina, jos yra perkamos is tiekeju. Seno bloko gilzes grezia, i isgrezta stato nauja pagal stumoklio diametra ir atlieka baigiamaji honingavima, pabaigai prislifuoja bloka. Isardai varikli, nuvezi kartu su stumokliu ir priduoti, pasiemi gatava ir nesuki sau galvos, nusiperki ziedus, tarpine Litechnijoj ar Gringrase ir surenki. Padarai apkatke.
  4. Po pusmecio ziedai i elipse vel susoks ir bus tas pats rezultatas. Jei jau uzsiimi tai pragilzuok, kad butu rimtai darbas padarytas.
  5. http://www.gringrasas.lt/index.php/zemes-ukio-technika/sieno-vartytuvai arba saulutes imti arba horizontalu
  6. Vejapjove ir neskirta aukstai zoliai pjauti. Pabandyk paprasta stumdoma vejapjove i auksta zole ikist ir aiskus rezultatas bus. Palieka barzdele ar kad peiliai neuzdengia ar siaip nenupjauna?
  7. bandyti ieskoti nuo kokiu devetu kubota rideriu ir panasiai, nestandartinis cia toks reikalas. Nauja turbut neblogai kainuotu ir dar pritaikineti teks.
  8. Apie koki modeli jus kalbate MT205? siaip negirdejau kad jiem butu problemu su dezemis. Kas darosi jungiant darbini? gal paprasciausiai riciagas prirudijes sunkiai jungiasi ar sankaba prikibus? Cia jum uz ta tukstanti siulo suremontuoti ar tik taip paraset?
  9. Siandien Gringrase isbande 50 arkliu yanmara grynam molyje su dvieju korpusu suomisku plugu. Kam idomu filmuota:
  10. Del centrines traukes ten viskas ir jum patiem manau aisku. Didziausias noras butu padaryti taip kad dedant slaunis nereiktu nuimineti to flanso, nes tai baisiai nepatogu ir uzknisa kiekviena kart. Visa beda ne padaryti ausis ant flanso strypui, o kur deti atatampas. Dazniausiai atatampos stovi is isores, matosi ir skyles yra ju tvirtinimui, tik ploksteles padaryt reik. Bet reikia ziureti ar jos nebus per arti centro, kadangi slaunis dedant ant flanso jos gaunasi issinese i prieki ir ganetinai atitole nuo centro todel atatampos gali neiverzti slaunu, bei kilojant kliuti. Jei matai kad taip negerai gaunasi, tada vienintele iseitis kaskart mesti flansa lauk ir padaryti tokia pacia prisukama plokste su ivorem slaunu strypui, o atatampas statyti i slaunu vidine puse. Hidraulino cilindro valdymas jau ir taip turi buti ant traktoriaus, jei jis neveikia, tai dar karta dekokit savo pardavejui uz zmoniska aptarnavima. Cilindra palikit, pasidarysit stora pirsta pagal obuoli ir skyle slaunyje padidinsit toje vietoje kur noresit kad ji fiksuotusi. Tai va tiek, vienu zodziu nematant gyvai is foto tiksliai nenusakysi, ir dar kart rekomenduoju tai patiketi meistrams kurie ne viena ir ne du kart si dalyka yra dare, sutaupysit savo brangu laika.
  11. Ne toki klausima kelkit. Is principo visi japonai geri yra. Nelygu koks kurio techninis stovis. Tie patys elementarus parametrai: padangu likutis, kuriasi iskart ar ne, dumu yra nera, is alsuoklio bent truputi kas eina ar ne, kaip apsukas ima, kuriasi lengviau su pakaitinimu ar be, salnikai apsibuzoje ar ne, variklis svarus, dazai nenusilupe ar apsibuzojes ir neplautas, dezej garsu yra nera, kilimeli atkelk koju pazirek kaip dugnas korozijos labai paveiktas ar normalus, sankabos guolis maigant pedala garsu duoda ar viskas tylu ramu, pavaros jungiasi be dzerzgimo t.y. sankaba dirba svariai, darbinio veleno guolis kliba ar ne, frezos nagu likutis, frezos asis is guoliu kliba ar ne, freza su ratais ar be, slaunys yra nera, akuma krauna ar ne, tepalo spaudima rodo skydelyje ar ne, filtrai visi keisti ar nekeisti, kuro atstoinike dumblo yra ar nera, priekiniame tilte tepalo yra ar ne, priekinis tiltas isijungia ir dirba. Cia pagrindiniai klausimai kas jus turetu dominti, jie parodo ir esama traktoriaus stovi ir tai kaip pastarasis seimininkas ji priziurejo, is to irgi daug galima spresti apie pati traktoriu.
  12. Saves cia jum nereiktu kaltint, retas kuris mechanizatorius ir tikrai neprivalo tokiu subtilibiu zinot, todel visad siulau pirkti is stambesniu firmu, o ne is taip vadinamu perekumu. Tikrai netikeciau kad kokia Litechnija, Gringrasas ar Agrenta iki tokio zmoniu maustimo lygio nusiristu.
  13. Is foto matosi kad slaunis turi, perkant bandyt iskaulyt ir jas, siaip jei kurias normaliai, dumais nesivercia, tai kaina normali, dar gi vistiek nuderetum kazka.
  14. Jei ne paslaptis kas gi cia jus taip nuskriaude? Padaryti greitai nieko nepadarysit, komplekte yra ilgas strypas, ant jo maunasi tos juodos traukes, kad ta strypa istatyt turi buti ant greiciu dezes apacios dvi ausys, jei ju nera tada reikia jas gaminti ir pritvirtinti prie bloko. Tada pagal konstrukcija ziuri kur deti atatampas traukiu ar is isores ar is vidaus. Trecias dalykas reikia padaryti centrines traukes ausi virsuje. Jei patys nesusiduret, o panasu kad taip ir yra, tada patarciau kreiptis i normalu pardaveja kuris padaris, arba saltkalvi kuris supranta kokiame aukstyje kaip kas turi buti pritvirtinta.
×
×
  • Create New...