Jump to content

arturasb

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilniaus r.

arturasb pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Taip ir yra - kiaurymės su sriegiu. O kaip jis veiks ? Jei nuimsiu frezos tvirtinimo visą kronšteiną (pažymėtas geltona rodykle), tai neliks automatinio posvyrio reguliavimo - tada tik rankiniu būdu. Palikti kronšteiną neapsimoka, nes "šlaunys" prie jo niekaip nesitvirtins...... Aš turiu naują kardaną su visu kuo. Tai išeitų, kad šitą juodą šarnyrą reik lupt lauk ?
  2. Taigi, tęsiu temą Vakar atidžiau apžiūrėjau savo traktorių, dar internete paieškojau vaizdų. Panašu, kad raudonai ir žaliai pažymėti taškai naudojami pritvirtinti detales, prie kurių jau tvirtinama tritaškė sistema: Taip pat turbūt reikės numontuoti kardano šarnyrą su frezos tvirtinimo flanšu (tuo, kur sukasi aplink išilginę traktoriaus ašį) - pažymėti geltonai: Na ir finalinis klausimas - ką daryti su papildomu hidrauliniu cilindru (pažymėtas geltonai) ? Ar jį nuimti ? Jei taip - kaip tai teisingai padaryti ? Kaip "užkišti" žarnas ir patį cilindrą, kad neišbėgtų hidraulinis tepalas ?
  3. Mano pardavėjas ne iš šių tarpo. Su šitais turbūt problemų nebūtų buvę. Na bet dabar reikia tiesiog užbaigti su tuo, ką turiu
  4. Pardavėjas kol kas kažkaip "bando" bendrauti, tik labai sunkiai. Pabandysiu dar su juo pasikalbėti, jei nieko nepavyks - parašysiu, kas jis. Aš suprantu, kad "pats durnas", bet negalima taip akivaizdžiai nepatyrusio pirkėjo maustyt - paimk eurą ilgesnį už durnus klausimus, bet padaryk taip, kad klientas galėtų naudotis pirkiniu. Arba bent aiškiai ir iki galo suvoktų ko trūksta iki naudojimo. Visi žino dabar savo teises, tik pareigų neprisimena.Atvažiuos jis pas mane dantų taisytis, reikės "pamiršti" danties kanalą užplombuoti ir po to sakyti, kad "reikėjo atskirai paprašyti" arba "reikia pačiam iš anksto pasidomėti apie paslaugą/prekę"
  5. O ar būtų galimybė atvažiuoti iki traktoriuko ? Žinoma, už sutartą kelionės kompensaciją. Veiksmas Vilniaus r.
  6. Jei man pardavėjas tik būtų pasakęs, kad neuždėsiu mulčerio be to ir ano, aš su džiaugsmu būčiau susirinkęs viską pas jį iškart - man gi reikia veikiančio, dirbančio traktoriaus ir padargo, o ne "pasidaryk pats" galvosūkio. Kad nors dirbtuves, įrankius ir laiko turėčiau.... Pardavėjui - tik parduot ir atvežt. Ir viso gero.....
  7. Taip, labai panašus, tik be farkopo detalės. Kad kažką meistraut reikės, tai aišku, tik neturiu nei svarkės anei dirbtuvių. Dėl to ir ieškau gatavo trūkstamo gaminio "tarp" traktoriaus ir "šlaunų". Dar pora klausimų: 1. Nuėmus frezą neaišku, ką daryti su hidrauliniu cilindru, kuris frezos pokrypį reguliuoja - numontuoti? 2. Dar viena detalė, kuri atrodo "nereikalinga" tritaškei sistemai - "žiedinis" kronšteinas aplink kardano veleną. Prie to kronšteino frezos apatiniai tvirtinimo taškai buvo prijungti, o ant jo viršaus yra pokrypio jutiklis. Ar šitą detalę - "žiedinį" kronšteiną - irgi reik numontuoti ?
  8. Labas vakaras. Ieškau skubios pagalbos - kaip ant Kubotos traktoriuko (ASTE A14, pirktas kaip įprasta, su "standartine" freza) pakabinti trijų taškų sistemos mulčerį ? Kai pirkau traktoriuką ir mulčerį, pardavėjas neišaiškino, kad reikės papildumų detalių Taigi, "šlaunis" jau turiu, tik nerandu ant traktoriaus nė vienos vietos, kur jas primontuoti. Gal kas turit kokią instrukciją, ar galėtų nufotografuoti realią situaciją ? Gal reikia dar kokį įrenginį pirkti, kad dabar jau "šlaunis" primontuoti ? Jaučiuosi pardavėjo "išdurtas" "arbatinukas" , o šienaut oi kaip reikia. Padėkit, žmonės gerieji. Pagarbiai ArtūrasB.
×
×
  • Create New...